Most szól:
Vezeti:
2019.06.06 Csütörtök . 11:05

Hűha! Beyoncé oroszlános ruhájától leesik az állad

Már nem kell sokat várnunk, hogy végre bemutassák az Oroszlánkirály c. film új változatát, amiben Nalát nem más szinkronizálja, mint a csodás hangú Beyoncé.

A napokban tartották a Wearable Art Gálát, aminek a témája az állatok királyáról szóló mesét vette alapul. Az eseményre Beyoncé férjével és kislányával, Blue Ivy-val érkezett. Mint ahogy azt már megszokhattuk az énekesnőtől távol állnak a visszafogott és hagyományos ruhák, így a mostani alkalomra is egy igazán különleges darabot öltött magára.

Beyoncé az Instagram oldalán mutatta meg merész oroszlános összeállítását, amit Georges Hobeika tervezett az alkalomra. A ruha kétségtelen, hogy lélegzetelállítóra sikeredett, ugyanis az oroszlán sörényét a tervező hatalmas tollakkal oldotta meg és hozzá hosszú arany köpenyt és állatmintára emlékeztető arany díszítést álmodott meg.

 

 

Ahogy a mondás is tartja, „nem esik messze az alma a fájától”, igaz ez az énekesnő kislányára is, aki szintén kitett magáért- bizonyára egy kis anyai segítséggel-, az alkalomra. A világszerte ismert énekesnő hat éves gyermeke egy meseszép sárga ruhában jelent meg az eseményen, amiben egy afrikai hercegnőre hasonlított. Természetesen az anya-lánya összeöltözés is megfigyelhető volt az estén, ugyanis Beyoncé arany magassarkújának miniatűr változatát láthattuk Blue Ivy-n.

 

 

Forrás: cosmopolitan

Lead kép: Facebook Beyoncé