Most szól:
Vezeti:
2019.08.13 Kedd . 11:40

A tervező is ember – a héten főszerepben: az Elysian tervezője, Bódis Boglárka

Nemrég indult sorozatunkban magyar divattervezők mutatkoznak be eddig talán kevésbé ismert oldalukról. Mesélnek arról, honnan merítenek ihletet a következő kollekciójukhoz, kiderül, hogy melyik az a nyári sláger, ami dallamtapadást okozott náluk, sőt, még egy olyan információt is elárulnak, amit csak a hozzájuk legközelebb állók tudhattak… eddig! Ezen a héten az Elysian megálmodója, Bódis Boglárka válaszol.

Petőfi rádió: Szerinted mi a három legnagyobb idei nyári trend?

Bódis Boglárka: Számomra a legszembetűnőbb nyári trendek a pálmalevél és egyéb egzotikus növényi printek, egyúttal a sokféle minta együttes viselése. Fürdőruha-divatban hódítanak az egyberészes úszódresszek, valamint visszatértek a 80-as évekből a neonszínű bikinik is. Utolsóként pedig a nagyméretű kalapokat említeném, amik ebben a hőségben nagyszerű kiegészítői a nyári ruháinknak.

 

 

PR: Mi az a divatbaki, amire nincs mentség?

BB: Divatbaki az én szememben az, ha valaki lenni AKAR valamilyen, amilyen valójában nem is. Ha valaki csak azért visel valamilyen fazont vagy színt, mert “ez a divat”, pedig egyáltalán nem illik az alkatához, vagy a személyiségéhez. És még egy fontos üzenet: a leggings nem nadrág!!!

PR: Nyaralás közben teljesen kikapcsol az agyad, vagy pihenés közben is gyűjtöd az inspirációkat?

BB: Nekem a feltöltődés legfontosabb formája az utazás, új tájak, kultúrák megismerése. Ha tehetném, folyamatosan úton lennék a férjemmel és kisfiammal, és gyűjteném az inspirációt. Ha nyaralunk, folyamatosan magamba fogadom a hely színeit, illatait, formáit, figyelem az ott élő emberek szokásait, öltözködését, életmódját. Inspirál az építészet, a szép tájak, a művészet. Utazni csodás!

1FF84C6C-C179-4D66-9B32-6D893F7B9E28

46F6DE5C-8CE4-4D1D-9FE4-D7E12278AFF8

PR: Melyik az a kiegészítő, ami nélkül nem indulsz el nyaralni?

BB: Egy jó napszemüveg nem csupán védi a szemet, de öltöztet is. Nekem ez az a kiegészítő, ami a leginkább hiányozna.

PR: Kedvenc nyári slágered?

BB: Pink, Walk me home

+1: Mi az amit eddig még nem tudhattunk rólad?

BB: A Balaton szerelmese vagyok! Füreden nőttem fel és ez az a hely, amit máig otthonomnak tartok. Van egy hely a kikötőben, ahol mindig készítek egy fotót a tóról, akárhányszor hazamegyek. Remélem, egyszer valamilyen formában láthatóvá teszem ezt a sorozatot. Gyönyörű látni, ahogy változnak a színei, a felszíne, a hangulata.

8481E918-259F-4BB1-9134-4BE8B9863D9B

A426CA69-7209-4896-89B0-F131A7F74C24

Korábban Kerényi Virág, Joó Beatrix, Vecsei Zsófi, Sármán Nóra és Varga Viktória divattervezők meséltek aktuális trendekről, kínos divatbakikról, és kedvenc nyári slágereikről.

Lead kép: Facebook Elysian