Most szól:
Vezeti:
2019.09.09 Hétfő . 12:09

20 év után tér vissza a legendás Energy modell, amit a magyar tervezőnő rajzai tettek még különlegesebbé

Különleges kollekcióval ünnepli az idén 20 éves Energy modell évfordulóját aSkechers: visszahozza a márka egyik legendás modelljét, amely nem kisebb személyiség, mint Britney Spears lábain vonult be a világ köztudatába.

Oláh Anna igazi kreatív közegben nőtt fel: édesanyja festő-, apukája ötvösművész, a testvérepedig formatervezőnek tanul. Mivel a szülei hagyták, hogy azt csinálja, amihez kedve van, Anna a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem textil-és bőrszakára jelentkezett és 2010-ben el is végezte azt. Egy évvel később megalapította a saját márkáját, az Anna Amélie-t.

Anyukám bőrdíszműves is, és csodálatos táskákat készített.Imádtam a műhelyünkbenlenni, nagy hatással volt rám az a milliő.A táska a divatipar jolly jokere. Azért is fantasztikus, mert mindenkinek szól, és könnyen feldobhatjuk vele a hétköznapi viseletet, vagy akár egy egyszerűruhát is.” – mesélte Anna, akinekegyedi táskái már a kezdetekben is hatalmas sikert arattak.

Skechers Press Skechers Press

De nem csak a különleges modelljei, hanem a grafikái is, pedig eredetileg csak hobbiból rajzolt.

Ez egyfajta terápiás foglalkozást jelentett és jelent számomra. Amikor mérges vagy boldog vagyok,azt érzem, hogy le kell ülnöm alkotni. 2017-ben aztán létrehoztamegy Instagram oldalt,amire elkezdtem feltenni a munkáimat és én magam csodálkoztam a legjobban, hogy mennyi megkeresést kaptam. Így szépen lassan elkezdtem ezzel is komolyabban foglalkozniés megszületett az Anna Amélie Lines.Tehát már nem csak táskákat készítek, hanem rajzolok is –akár hatalmas falakra-, vagy épp most cipőkre, emellett workshopjaim is vannak.

Skechers Press Skechers Press

Mivel Anna vonalvezetése és rajzai valóban nagyon egyediek, a Skechers is felfigyelt a tehetséges dizájnerre. Anna nagyon örült, hogy a népszerű cipőmárka megkereste és együtt dolgozhat velük. Szerinte egyszerűencsodálatos ez az együttműködés, a márka modelljei pedig szuperkényelmesek. Mindezt saját tapasztalatból is mondja, hiszen hosszú órákat szokott állnia tervezőasztala mellett.

Hatalmas rajongója lettem a Skechersnek! Örök szerelem.” –jelentette ki határozottan Anna, aki a Skechers exkluzív rendezvényén varázsolta az Energy Sneakereket még egyedibbé a rajzaival.

Skechers Press Skechers Press

Soha nem csinálok vázlatot. Az eseményen is mindenkivel beszélgettem kicsit, hogy ki mit szeretne a cipőjére és egy közös gondolatmeneten elindulva készítettem el a grafikáimat. Ahhoz, hogy jól sikerüljön egy munka, bizalom kell. Az együttes ötletelgetésből nagyon jó dolgok születhetnek, legyen szó egy cipőről vagy egy óriási falról.

Forrás: Skechers Press

Lead kép: Skechers Press