Most szól:
Vezeti:
2017.11.14 Kedd . 10:45

Jennifer Lawrence és Emma Stone barátsága erősebb, mint valaha

Ha megkérdezel két legjobb barátot, akkor mind azt fogja mondani, hogy egymás fotobombolása az egyszerűen muszáj, ha elérkezik rá a megfelelő pillanat.

Jennifer Lawrence is pont ezt csinálta legjobb barátnőjével, Emma Stone-nal, bizonyítva, hogy a sztárok is ugyanolyan emberek, mint mi.

Emma Stone éppen a paparazzik előtt pózolt a vörös szőnyegen, amikor is Jennifer úgy gondolta itt az ideje feldobni az unalmas pózokat, és beállt legjobb barátnője mögé.

Jennifer Lawrence and Emma Stone on the #GovAwards red carpet.

The Academy (@theacademy) által megosztott bejegyzés,A két barátnő egyébként egy közös munkatársuk, Woody Harrelson által lettek jóba, aki meg volt győződve róla, hogy a két lány biztosan nagyon jól kijönne egymással, így Emmának megadta Jennifer telefonszámát. "Üzent nekem, hogy megkapta a számomat Woodytól. Erre én azt válaszoltam, hogy kopjon le. Azóta igazán jó barátnők vagyunk."

Ezután a páros egy éven keresztül minden nap üzengetett egymásnak, míg nem találkoztak élőben.

Academy Of Motion Picture Arts And Sciences' 9th Annual Governors Awards - Arrivals Getty Images / Steve Granitz / WireImage


Emma azonban bevallotta, hogy kezdetben nagyon feszült volt, mert úgy érezte, hogy Jennifer nagy vetélytársa. "Még az elején mindenképpen volt egy időszak, amikor úgy éreztem, hogy megőrülök az egómtól, hiszen ő annyira élettel teli és tehetséges, hogy azt hittem sosem fogok többet dolgozni miatta. Aztán lenyugodtam és emlékeztettem magam, hogy mi teljesen mások vagyunk, és mindig van hely mindenkinek, még akkor is, ha a mi szakmánk nem tűnik úgy, mintha támogatná ezt az ötletet."

Az biztos, hogy örülünk annak, hogy a páros a kezdeti nehézségek után, ennyire jól kijön.

Forrás: HelloGiggles 

Leadkép forrás: Getty Images / Steve Granitz / WireImage