Most szól:
Vezeti:
2017.11.29 Szerda . 10:41

Kiállították a Louvre-ban a Grammy-díjas énekesnőt

Lorde Grammy-jelölt albuma, a Melodrama még fél éve sem jelent meg, de már olyan slágereket dúdol az egész világ róla, mint a ''Green Light'' vagy a ''Homemade Dynamite''.

Szerdán derült ki, hogy a kétszeres Grammy-díjas Lorde ismét esélyes a zeneipar legnagyobb kitüntetésére - ezúttal nem kisebb megtiszteltetés érte, mint ''Az év Albuma'' kitüntetés esélye, amiért olyan előadókkal mérettetik meg, mint Jay-Z, Bruno Mars vagy a sokszoros győztes Kendrick Lamar.

Az már tiszta, hogy a Melodrama bizony minden egyes dala kincs, mégis, az egyik legprofibban összerakott alkotást, a The Louvre című szerelmes számot kevesen ismerik.

A ballada egyik sora a következőképpen szól (nagyjából): ''Mi vagyunk a legnagyszerűbbek, még a Louvre-ban is kiállítanak minket - igaz, hátulra, de kit érdekel, mégis a Louvre''

Minden valamirevaló rajongó elgondolkodhatott azon, hogy milyen lenne ténylegesen kiállítani Lorde-ot a Louvre-ban, egy éppen Párizsban turistáskodó lány pedig végre beváltotta minden fan legtitkosabb vágyát - fogta a Melodrama lemezt, és bizony, kiállította a múzeumban.

Mutatjuk a képeket:

lorde2

lorde3

lorde4

Nina, a lelkes rajongó Twitteren hozzátette: az antik kortól, egészen a reneszánszon át, a modern időkig végigvitte az albumot az egész kalandon. Gyorsan kellett csinálnia a fotókat, hiszen egy biztonsági őr folyamatosan a nyomában járt.

Ti melyik albumot tennétek közkinccsé?

Forrás: i-D

Fotók: Twitter