Most szól:
Vezeti:
2019.06.13 Csütörtök . 12:34

Gyönyörű káosz - megjelent Nagy Bogi új videoklipje

A szerda esti Én vagyok itt-ben mesélt az énekesnő legújabb videoklipjéről.

Nagy Bogi több televíziós műsorban is feltűnt már, azonban legutóbb A Dal 2019-es mezőnyében láthatta őt a közönség, ahol a Holnap című dalával indult és amit a mai napig előszeretettel játszik a Petőfi Rádió. Bogi elképesztően fiatal, mégis olyan magabiztossággal énekel a színpadon, amit sok, több éve a szakmában lévő zenész is megirigyelne.

 

 

Az énekesnő szerda este vendégeskedett az A38 hajón, ahol elárulta, hogy az új dal nem született meg olyan könnyedén, ő egy kicsit hamarabb szerette volna, hogy megjelenjen, ám mégis várni kellett a premierrel. Hogy mi állt a dolog hátterében, azt a cikk alján található interjúból megtudjátok.

Úgy, ahogy a Holnapban, a Gyönyörű káosz klipjében is Bogi barátai/családja szerepelt, előbbiben a hozzátartozókat, utóbbi klipben pedig Bogi legkedvesebb barátait láthatjuk.

A dal témája a sikerhez vezető utazás, stílusában sokkal poposabb, táncolhatóbb, mint a korábbi Holnap. Bogi elmondása szerint, a Holnap jó volt télre, ez a dal pedig tökéletes lesz a nyárra. Nem hiszed? Győződj meg róla te is!

Fotó: Nagy Bogi Instagram / @bogcatubca