Most szól:
Vezeti:
2019.08.23 Péntek . 11:11

Mutatjuk mit ne hagyj ki a Strand Fesztivál pénteki napján

Két nap van még hátra a Balaton utolsó nagy fesztiváljából. Azonban csüggedni nem ér, hiszen ma is lesz mit csinálni bőven.

A Nagyszínpad pénteki napját a The Biebers nyitja majd, őket követi a 30 éves Animal Cannibals és a Wellhello. Este a külföldi világsztároké lesz a színpad, elhozza dallamos slágereit Anne-Marie valamint Dimitri Vegas & Like Mike is.

Az Ötöslottó színpadon sem lesz ok unatkozni, hiszen Nagy-Szín-Pad! induló New Level Empire nyitja a napot, akiket a Supernem, Szabó Balázs Bandája és a 30Y követ majd. Az éjszakai hangulatért az Irie Maffia és az Egyesült Királyságból érkező Modestep DJ Set felel majd.

A Magenta Színpad hangulatát a pénteken a Senso Magico melegíti be, ahol Karácsony János és Popper Péter lesznek a vendégek. Őket követi majd Zävodi és a Jetlag, majd Deniz és Caramel. Ezt követően elhozza a Nyári gyerekek a Balaton partont a Kelemen Kabátban, majd hajnalig szólnak a retro slágerek a Wannabe jóvoltából.

A Borsodi Színpadot a pénteki napona a hip hop uralja majd, ugyanis fellép majd Siska Finuccsi, DJ Arre, Mikee Mykanic, az NKS és a Party Cannibals is.

A Tábortűz ma is lobog képzeletben, hiszen akusztikus koncertet ad majd Havai Gábor, Kama, Iamsoyuz, valamint Kóbor Zsóka és Polgár Patrik is.

Fluor mozijában megnézhetitek A tanút, valamint a #Sohavégetnemérőset is.

Emellett természetesen lesz augusztus 23-án is Én vagyok itt! az M2 Petőfi TV műsorán, így most is érdemes lesz 21.05-kor odakapcsolni. Íme a mai adás tartalmából:

- Caramel interjú

- Bastille interjú

- Jetlag interjú és koncert

- Zola maszkban faggatja a fesztiválozókat

- Strand Fesztivál Quiz PTV módra

- Animal Cannibals koncert és interjú

- Hallásvizsgálat Závodi Marcival

- Deniz interjú

Fotó: Rockstar Photographers