Most szól:
Vezeti:
2019.09.03 Kedd . 18:52

Szeptember 10-ig szuper mozis játékkal vár az M2 Petőfi TV!

Akarsz mozizni egy jót? Akkor játssz velünk!

Az M2 Petőfi TV-n sokszor készülünk nektek játékkal és most sincs ez másként, ezúttal két filmre is jegyet lehet nyerni. Szeptember 3-9-ig a 100 dolog c. film mozijegyeiért játszhattok, szeptember 9-én, illetve 10-én pedig a Downton Abbey produkcióra nyerhettek belépőt. Mielőtt elárulnánk, hogy miként juthattok a nyereményekhez, lássuk melyik film miről is szól!

100 dolog

Az ember ne kössön részegen fogadást, mert a gatyája is rámehet. Toni szereti a kávéfőzőjét és a ruhatárát. Paul imádja az kütyüit és az edzőcipőit. Egy napon azonban anyaszült meztelenül ébrednek üres fűtetlen lakásaikban, úgy, hogy nincs semmijük. A két férfi állandóan rivalizál egymással, hogy kiderüljön, melyikük a jobb. Így aztán egy éjszaka olyan fogadást kötöttek, amit még sokáig megemlegetnek. 100 napig a rengeteg dolgukból minden nap csak egyetlen egyet vehetnek vissza.

Te meddig bírnád a cuccaid nélkül?

Downton Abbey

A világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán…

A filmet a sorozat alkotója, Julian Fellowes írta, és az eredeti szereplőket láthatjuk viszont a mozivásznon is.

Ha választanunk kellene sem biztos, hogy tudnánk, hiszen mindkét produkció zseniális. Ha te is szeretnél nyerni a filmek valamelyikére jegyet, akkor nincs más dolgod mint az említett időpontokban 21.05-től figyelni az M2 petőfi TV műsorát és legyél te a leggyorsabb, aki válaszol az adásban feltett kérdésre. Sok sikert!

A játék részleteiről ITT olvashattok bővebben.

Fotó: Unsplash