Most szól:
Vezeti:
2017.12.06 Szerda . 12:43

Fél millió követő egy hét alatt? Lehetséges!

Bill Young pilótaként dolgozik, így az élete nagy részét a gépen, illetve hotelszobákban tölti. S, hogy ne legyenek olyan egyhangúak a mindennapjai, gondolt egy merészet!

A fiatalember hotelről hotelre jár, ugyanis szakmája ezt követeli meg. Egyik nap rájött, hogy a különböző szőnyegek, mennyivel másabb formában tüntetik fel az egyes szobákat. Gondolta, unaloműzésképp elkezdi a kárpitot fotózni.

Készített magának egy instagramfiókot @myhotelcarpit néven. Ez már jó néhány hónappal ezelőtt történt, de az igazi áttörés a napokban következett be.

Lánya posztolt egy bejegyzést twitter fiókján, melyben elárulta, hogy egyetlen kívánsága van karácsonyra, hogy édesapja szőnyeges profilja világhírű legyen.Mint ahogy ti is láthatjátok, apukának akkor még csak 125 darab követője volt. Aztán jött az áttörés. Most, december 6-án több, mint 626 ezer (!!!) követője van a pilótának. A lány álma valóra vált!

S igazából semmi extra dolgot nem posztol Bill, csupán a hotel szőnyegét, ahol éppen megszáll. Nézzétek csak!Saw this #Mayan inspired #hotelcarpet at the wonderful @theadolphushotel in #dallas

Bill Young (@myhotelcarpet) által megosztott bejegyzés,Back in #Japan now. Like these # hotecarpet #circles at the #Narita #Hilton. #layover #crewhotel #jetlag #justhadsomenoodles

Bill Young (@myhotelcarpet) által megosztott bejegyzés,

My first #German #hotelcarpet from here in #Hannover. Now I'm off to find some beer and bratwurst. #layover

Bill Young (@myhotelcarpet) által megosztott bejegyzés,Forrás: Mymodernmet