Most szól:
Vezeti:
2017.12.07 Csütörtök . 16:07

Újabb ízelítő érkezett a Legendás állatok és megfigyelésük második részéhez!

A film készítői, sorra bombáznak bennünket, izgalmasabbnál izgalmasabb betekintőkkel, noha az alkotás, csak 2018. november 16-án startol.

Göthe Salmander, akit Eddie Redmayne visz vászonra, egy sötét, baljóslatú helyen áll, a legújabb képeken, melyeket a stúdió megosztott a rajongókkal. A fotón, egy csatornarendszerben láthatjuk a főszereplőt, ami talán helyszíne lesz Grindelwald üldözésének.

@WARNER BROS. @WARNER BROS.


De a készítők nem csak egy, hanem két fotóval is kedveskedtek a varázsvilág kedvelőinek. A második felvételen pedig Göthe és a fiatal éveiben járó Dumbledore-t alakító Jude Law-t láthatjuk, melyen heves eszmecserébe bonyolódnak.

@WARNER BROS. @WARNER BROS.


A történetben, Salmander és kedvenc professzora, a híres sötét varázsló, Grindelwald nyomába erednek. A már megszokott szereplőkön túl, csatlakozik még a stábhoz Zoe Kravitz, aki Leta Lestrange bőrébe bújik, mint Göthe korábbi szerelme.

„Az első filmben a színészek úgy érezték magukat, mint a felnőtt testben élő gyermekek. De ez a második felvonásban változni fog. Egy olyan összetett műfajú film készül, amivel ritkán találkozik a nagyérdemű. Azt hiszem, meg fogjuk lepni a rajongókat.”- nyilatkozta David Yates rendező.

via GIPHYMindenesetre mi már alig várjuk következő kalauzolást a mágia világába!

Forrás: Ew