Most szól:
Vezeti:
2017.12.18 Hétfő . 11:09

Így használd az instagram legújabb funkcióját

Megmutatjuk, hogyan tudod használni az Insta legújabb, superzoom funkcióját, kiegészítve egy kis extrával.

Ez az időszak nem csak a karácsonyé, hanem az új instagram funkcióké is. Ha azon gondolkoztál idáig, hogy hogyan tudnád használatra hívni az új superzoom funkciót instán, akkor mi segítünk. Talán te még nem gondoltál rá, hogy az insta sztoriidnak szüksége van hangra. Higgy nekünk, szüksége van! Szóval, ha szeretnél némi extra ünnepi hangulatot kölcsönözni a sztoriknak, tessék, mutatjuk hogyan csináld.

Manapság az instagram rengeteg új funkcióval örvendeztetett meg bennünket. Ilyen például, hogy a sztorikat már nem csak telefonon, de számítógépen is meg tudod nézni. Valamint a story highlight menü alatt már örök életűvé tehetjük egy-egy vicces történetünket.

KÉP1

Szerencsére nagyon egyszerű ezt az új beállítást használni. Láthatod a felvevő gomb alatt a „superzoom” szót, a “boomerang” mellett (ha még nem látod, ne ess kétségbe – az elkövetkezendő hetekben már megjelenik nálad is). Csak nyomj rá a zene gombra, és válassz a „Bounce”, „Beats”, vagy „TV Show” közül.

Várjunk csak! Vannak új ünnepi filterek is.

KÉP2

Az új insta-superzoom mellett, új arc filtereket is találunk. Rajzolhatsz szívet egy jégvirágos ablakra, de van itt ünnepi smink is, vagy konfetti. Nagyon egyszerű ezeket a filtereket használni. Csak klikkelj a jobb sarokban található arc ikonra, és már kezdheted is!

Forrás: Hellogiggles

Lead: Digitaltrends