Most szól:
Vezeti:
2017.12.18 Hétfő . 11:00

Will Smith beégette Justin Timberlaket

Annak ellenére, hogy Will Smith talán a világ két legmenőbb gyermekének (Jaden és Willow) az édesapja, mégsem volt Instagram fiókja. Mostanáig.

Will Smith végre regisztrált Instagramra és rögtön be is égette Justin Timberlake-et. Nem is értjük, hogy élhetett Will Smith idáig Instagram profil nélkül. Azonban már nem is kell megértenünk, ugyanis a sztár már megtalálható a világszerte ismert és szeretett közösségi felületen.

A sztár ugyanis végre csatlakozott a platformhoz, hála Ellen DeGeneres-nek, aki segített a kezdetekben a színésznek, mialatt a saját show-jában vendégül látta őt. Will röpke 24 óra alatt elég profi lett az oldal használatát illetően. Azonnal posztolt is egy híres „kacsa száj” szelfit, természetesen a tükrös szelfi sem maradhatott el, illetve két népszerű TBT poszt is napvilágot látott.

Ha mindez nem lenne elég, máris 16 millió követőre tett szert ilyen rövid idő alatt, köztük Justin Timberlake-kel. Mint tudjuk, Justin adott egy gyorstalpalót Instagram-használatból Willnek, például a #TBT művészetét is megmutatta neki. Justin megosztott egy 2013-as közös fotót a színésszel a VMA gáláról, amihez a következőt írta: "Üdvözlünk az Instagramon @willsmith. Ezt hívják #TBT-nek. Ami azt jelenti Throwback Thursday. Ami azt jelenti, hogy posztolsz egy fotót csütörtökön, ami a múltban készült.”


Hogy bebizonyítsa, hogy ő egy király apuka, egy videóban biztosította Justint afelől, hogy tudja mit jelent a #TBT, nagyonszépenköszönöm. Aztán adott néhány tanácsot a fellépésével kapcsolatban Timberlake-nek, aki hamarosan a Super Bowl fél idejében lép fel.


Forrás: MTV