Most szól:
Vezeti:
2017.12.30 Szombat . 10:13

Lenyűgöző drónfelvételen a Kékes

Bizonyára ti is szeretitek a téli tájat csodálni, hiszen mi sem szebb, mint a dér- és hófödte mesés természet. Így az év végéhez közeledve, íme egy megkésett karácsonyi meglepetés, a hóval borított Kékes egy csodálatos drónfelvételen.

Nézzük meg együtt Magyarország legmagasabb pontjáról, a Kékesről készült elbűvölő drónfelvételt, amelyre S.AnitaPhoto & Cusito Drone Facebook oldalán találtunk rá. „Nagy hó, gyönyörű kilátás, a ködös felhők jöttek-mentek, de mi próbáltunk kihasználni, hogy egy csipetnyi téli hangulatot eljuttathassunk minden kedves néző otthonába” – írták a készítők a drónnal készített videóhoz, amin a Mátrában található Kékest téli pompájában csodálhatod meg.

Számos drónfelvétel látott napvilágot idén is mint minden évben, így például láthattunk már hasonló csodás felvételt a mi gyönyörű fővárosunkról, Budapestről, de megcsodálhattuk már a Tiszántúlon fekvő Debrecent is a magasból, illetve Magyarország leghosszabb hidjáról, a Kőröshegyi völgyhídról is készültek drónfelvételek.

A felvétel egészen lenyűgöző, nézzétek meg Ti is!

Forrás: S.AnitaPhoto & CusitoDrone Facebook

Lead: S.AnitaPhoto & CusitoDrone Facebook