Most szól:
Vezeti:
2018.01.03 Szerda . 14:49

Ilyenek voltak gyermekként napjaink legszebb női

A külső kétségkívül fontos. Ahogy megjelenünk a világban, nagyban befolyásolja azt, hogy hogyan ítélnek meg bennünket mások.

Manapság extrémen sokat foglalkozunk a külsőnkkel, ami azt jelenti, hogy „a szépségért meg kell szenvedni” zászlaja alatt, akár kés alá is fekszenek az emberek. A sztárvilágban pedig se szeri, se száma a különféle beavatkozásoknak, így már talán az a ritkább, ha valaki a természetnek köszönheti szépségét. Akár az is megeshet, ha egymás mellé tesszük napjaink szépségideáljainak mostani és gyermekkori fotóját, hogy bizony jelentős eltérésekre leszünk figyelmesek.

 

A következő szépségek azonban büszkék természetességükre, és ezt a fotók is bizonyítják!

Irina Shayk

@rinashaykruss/instagram  / eastnews @rinashaykruss/instagram / eastnews

Az orosz származású modell nem szégyelli gyermekkori fotóit, sőt édesanyjáról és nővéréről is szívesen oszt meg egy-egy felvételt és úgy tűnik a Shayk család jól áll a genetikával.

Meghan Markle

@eastnews @eastnews

A 34 éves amerikai színésznő hónapokon belül brit hercegné lesz. Meghan-nek azért elkelt egy fogszabályzó, de ő is abszolút a természetességével hódít.

Cara Delevingne

@modelthrowback/instagram   @caradelevingne/instagram @modelthrowback/instagram @caradelevingne/instagram

A modell-színésznő hirtelen robbant be a köztudatba és már a megtisztelő 5. helyet foglalja el a szupermodellek rangsorában. Igazi kaméleon, aki Karl Lagerfeld egyik kedvence. Minek is feküdne kés alá?

Angelina Jolie

@eastnews  @eastnews

Angelinat sokan meggyanúsították, hogy formás orrát és legendás ajkait a sebésznek köszönheti, de a gyermekkori fotó arról tanúskodik, hogy a vonások bizony a kezdetek óta megvannak.

Gisele Bündchen

@modelthrowback/instagram @gisele/instagram @modelthrowback/instagram @gisele/instagram

A brazil Gisele az egyik legsikeresebb szupermodell, aki egyben a leghosszabb lábak tulajdonosa is, és a képek alapján arcvonásai is abszolút természetesek.

Gigi Hadid

@modelthrowback/instagram @eastnews @modelthrowback/instagram @eastnews

Gigi és testvére, Bella az utóbbi időben robbantak be és hódították meg a divatszakmát. Mindketten a természetsség hívei, de nem is csoda, hisz kiváló génekkel rendelkeznek.

Forrás: BrightSide

Lead: eastnews