Most szól:
Vezeti:
2018.02.18 Vasárnap . 05:00

Minden, amit A szolgálólány meséje 2. évadáról tudni lehet!

Tavasszal jön a folytatás.

A szolgálólány meséje 2017. egyik bombasikere volt a sorozatok tekintetében. Az utópikus mese a vallási diktatúrát kiépítő Gileadról és annak társadalmi viszontagságairól, egyszerre felkavaró és lebilincselő. Így nem meglepő, hogy a sorozat óriási rajongótáborra tett szert, pedig eddig mindössze 10 epizód készült.

Hulu Hulu

A sikerre való tekintettel, a sorozat idén folytatódni fog. A folytatás története minden rajongót lázban tart, hiszen az eddigi eseményekhez forrásul szolgáló könyvet, melyet Margatret Atwood írt, azonos címmel, az első évad teljes egészében lefedi. Így a sorozat készítői és az írónő együtt dolgozták ki, hogy alakítsák a 2. évadban a szálakat, ami így mindenki számára meglepetés lesz. A sorozat főszereplője, Elizabeth Moss minderről annyit mondott, hogy: „Ne is próbáljatok találgatni mi lesz, mert úgysem találjátok ki”.

Hulu Hulu

A második évad premiere Amerikában április 25-én lesz és ezúttal 13 epizódból fog állni, vagyis 3 órával több mesét kapunk. Az évad középpontjában ezúttal az anyaság fog állni, hiszen tudjuk, hogy Fredé gyermeket vár. Azonban a zárójelenetben egy titokzatos furgon jött érte, így sorsa talán még sosem volt ennyire bizonytalan, arról nem is beszélve, hogy már nem csak magára, de születendő gyermekére is vigyáznia kell.

Giphy Giphy

Azt is tudni lehet, hogy Fredé már nem csak passzív elszenvedője lesz a Gilead-i eseményeknek, hanem azok aktív mozgatójává lép majd elő. Ez már első évadban is elkezdődött, mikor megtagadta, hogy megkövezze Janine-t. Arra is fény derül majd, hogy a rejtélyes anti-Gilead szervezet, a MayDay milyen terveket szövöget a diktatúra ellen, és hogy Fredének mi lesz ebben a szerepe.

Hulu Hulu

A készítők szerint az új évad még az eddigieknél is sötétebb lesz. A képek arról tanúskodnak, hogy láthatjuk majd egy szolgálólány temetését és végre megismerhetjük a toxikus gyarmatokat is.

Hulu Hulu

Sokan visszatérnek a szereplők közül, láthatjuk majd Nick-et, Waterfordékat, Luke-ot és Moira-t. Visszatér az Emily-t alakító Alexis Bledel is, sőt ezúttal még nagyobb szerepet kap majd. Epizódszereplőként láthatjuk majd Marisa Tomei-t és egy új parancsnokot is köszönhetünk Bradley Whitford személyében. Megismerhetjük majd Fredé édesanyját, Holly-t, akit Cherry Jones alakít majd. Természetesen visszatér majd az ördögi Lydia néni is, akinek fiatalkorába is bepillantást nyerünk majd.

Áldassék a gyülölcs!

Forrás: Harpersbazaar

Lead: Hulu