Most szól:
Vezeti:
2018.03.11 Vasárnap . 22:21

Ismerős arcok, fiatal tehetségek a Holnap Tali új évadában

Tóth Andi a Holnap Tali Larájaként, Kováts Vera pedig Míraként lesz látható a március 19-én induló ötödik évadban!

A Holnap Tali sorozat szereplőgárdája két új, friss énekhanggal és személyiséggel erősít, Tóth Andit az első forgatási napján értük utol:

„Nagyon örültem, hogy felkértek Lara szerepére. A SunCity - a Holnap tali!-musical óta érdekel a sorozat, többek között, mert az előadásban két dalomat is játsszák. Nekem egyébként ez egy új kihívás, hiszen tiniknek szól a sorozat, emellett pedig örülök, hogy a színészi és énekesi ambícióimat is kiélhetem! Izgalmas a forgatás, mindenki nagyon aranyos és kedves, jó lesz!”

Kováts Vera kihívásként élte meg a felkérést:

Ezzel a sorozat a zenei vonal erősítésére is rákapcsolt, hiszen Kovács Gyopár, Benji, Patocska Olivér, Johnny K. Palmer mellett már, Andit is hallhatjuk majd énekelni a Holnap Tali sorozatban. Az ötödik évad március 19-én napi online részekkel indul, péntek esténként pedig 50 perces Holnap Tali-t láthatnak a nézők az M2 Petőfi TV műsorán.

Hogy kik lesznek még? A produkció továbbra is sztárparádét vonultat fel olyan nevekkel, mint Szabó Győző, Csonka András, Pavletits Béla, Szabó Erika, Erdélyi Timea. A stáb Szatmári Attila és Juhász Levente személyében a Sun City musical színészeivel is kiegészült.

Az új évad március 19-én startol a holnaptali.hu oldalon. A sorozat az ötödik évadtól különleges, heti egy 50 perces adással is készül, melyet elsőként az M2 Petőfi TV képernyőjén láthatnak a rajongók minden pénteken 21.05-től. Az ötödik évadot az alkotók A premier című egész estés Holnap Tali filmmel vezetik fel, melyet a nézők március 18-án az M2 Petőfi TV filmklubjában láthatnak este kilenc órától.