Most szól:
Vezeti:

Az internet használatához nyújtottak segítséget a Talpra magyarban.

Március 12-én a Petőfi Rádió reggeli műsorában a közösségi oldalak erejéről beszélgettek a műsorvezetők. Az internet hatalmas térhódításának köszönhetően mára már gond nélkül bárki létrehozhat pár kattintás által egy számára kedvező oldalt, mellyel akár több tízezer embert is képes megtéveszteni. Számtalan oldal létezik, mely hatalmasabbnál-hatalmasabb nyereményekkel kecsegtet pár kattintásért cserébe.

Bikfalvi Tamás azt is megosztotta a hallgatókkal, hogy bár Ő mindig körültekintő és nem dőlt még be az ilyen oldalaknak, akadt már olyan helyzet, mikor álomautóját kínálták nyereménynek. Ekkor elgondolkodott egy pillanatra és bekövette az adott oldalt. Szabó Győző pedig azt árulta el, hogy Ő minden földönkívüliekkel kapcsolatos hírre ráklikkel.

A műsorvezetők szerint megoldás lenne, ha bevezetnének egy úgynevezett “internet rendőrséget” ami megkönnyíteni a szülők és a legtöbb ember mindennapjait. Ezáltal ugyanis már csak a szűrt tartalmak kerülnének ki a világhálóra és a felnőtteknek sem kellene azon stresszelni, hogy mikor és mit lát a gyermekük.

Harsányi Leventéék ezen a napon arról faggatták a hallgatókat, hogy szerintük milyen oldalt kellene a műsorvezetőknek létrehozni, mellyel több tízezres követőtáborra tehetnének szert.

A legkiválóbb ötlet pedig nem sokkal később meg is érkezett, miszerint Leventének álcáznia kellene magát, s így kínálni VIP belépőket neves fesztiválokra.

Lead: pexels.com