Most szól:
Vezeti:

Ismert zenészek, sportolók, bloggerek és hírességek a fiatal szépség műsorában!

Március 19-én hétfőn debütál Dallos Bogi 7kor nálam! című műsora az M2 Petőfi TV csatornáján, amiről elárulhatunk annyit, hogy elképesztően vicces lesz.

A sorozatnak korábban már ment egy évada a Youtube-on, viszont a második szériát, az M2 Petőfi TV-n láthatják először a nézők. Bogi áthívja otthonába kedvenc zenészeit, sportolóit, bloggereit és sztárjait, hogy aztán kibeszéljék az élet fontos dolgait, s emellett izgalmas kihívásokat is teljesítsenek.

Az énekes- és műsorvezetőnőnél egy olyan csevegés kezdődik 7-kor, melyre érdemes lesz odafigyelned, hiszen kedvenc sztárjaidat teljesen új oldalukról ismerheted meg, s nem mellékes, hogy még popcorn is lesz.

A műsor előzetes kisfilmje már kijött, melyből megtudhatjuk, hogy vendég lesz többek között Pápai Joci, Freddie, a Szivák X Wagner formáció, Nagy Vivien (fiftypairsofshoes) blogger és Závodi Marci is.

A közel másfél perces trailer tele van nevetéssel, így nem kell aggódnunk afelől, hogy a műsort is a felhőtlen jókedv uralja majd.

A 7kor nálam! hétfőnként 21.05-től lesz látható az M2 Petőfi Tv műsorán, de ha esetleg lemaradnátok róla, a Youtube-on annyiszor nézhetitek vissza, ahányszor csak akarjátok.

Íme egy kis ízelítő a vendégekből!

FIFTYPAIRS

FREDDIE

SZIVAKxWAGNER

ZAVODI

Lead kép: Temesi Ádám