Most szól:
Vezeti:
2018.03.26 Hétfő . 10:00

Robban az új Apuveddmeg!

Az instagramolt belvárosi valóság és korszellem krónikásai, azaz Fluor és Diaz a romantikus témákat a sarokba dobva egy szókimondó, fesztiválrobbantó és meglehetősen slágergyanús dallal vágja ki a biztosítékot.

Bevállalós, hiszen nem a megúszásra épít és egy kényes témával operál, ami sokaknak lehet ismerős, de kevesen mernek róla beszélni: Ez a teljesítmény nélküli, "Nem olyan lány"-ok világa, akiknek elég egy szép külső és egy insta profil, hogy magukat modellnek képzelve vadásszák le a pasikat.

Ők azok, akik a kinézetükön kívül túl sokat nem tudnak felmutatni és még arról is hamar kiderül, az offline világban már közel sem olyan tündöklő, ragyogó, mint a beauty effecttel.

Ennek a jelenségnek állít görbe tükröt Wellhellosan az elnöki srácok legújabb megjelenése, magas tánc és refrén faktor mellett.

Supermanagement Supermanagement

A srácok bevallása szerint ez lett a „legaljasabb“ Wellhello dal, amihez egy igéretes videóklip is társul. A kisfilmet a #Sohavégetnemérős filmet is dirigáló Tiszeker Dániel rendezte, és a Fanatics Film hozta tető alá.

„Kedvelem azokat a dalokat, amikben lehet egy kicsit aljaskodni és csipkelődni is... Nagyon várom már, hogy forgassuk hozzá a klipet, sokat foglalkoztam a témával, a lányokkal, a nem olyanokkal, persze csak az album miatt..“ (Fluor)

A „Nem olyan lány“ a nyár és az idei év egyik nagy slágere lehet, melynek dallama és frappáns sorai kitörölhetetlenül mocorognak majd a fülekben.

Forrás: Supermanagement