Most szól:
Vezeti:
2018.04.03 Kedd . 11:59

Izgalmas klippel jelentkezett a magyar akusztikus formáció

A Szivák X Wagner formáció nem tétlenkedik, íme itt a következő videoklipjük!

Szivák Zsolt, a Cloud9+ frontembere, és Wagner Emil, a Wellhello billentyűse már jó ideje egy párt alkot, persze csak a zenében, hiszen gyakran akusztikoznak együtt a srácok. Napról napra egyre nagyobb a rajongótáboruk, s ezt a fiúk igyekeznek is meghálálni, most is egy új klipet dobtak ki.

Korábban már megjelent az "Egy életen át" című számhoz egy videoklip, s ezen kívül számos feldolgozás-klip és szerepel a Szivák X Wagner Youtube csatornáján, de talán a mostani durranás lett a legjobb. A "Régi-régi dal" című szám klipjében a srácokon kívül még Kovács Panka színésznő tűnik fel, helyszínül pedig a Kolibri Színházat választotta Zsolt és Emil.

A szám érdekessége, hogy Zsolti nagyon ritkán ír magyarul dalt, most azonban mégis kivételt tett, mindannyiunk nagy örömére. A számot már korábban is játszották a srácok koncertjeiken, viszont most jött el úgymond az a pillanat, amikor megfelelő köntösbe is tudták bújtatni. A hangszerelésre is érdemes figyelni, hiszen fantasztikus, s ez is kizárólag a fiúk munkája!

A Szivak X Wagner akusztikus formációt legközelebb április 17-én láthatjátok az Akvárium Tavasz Teraszon.

Forrás: Youtube

Kép: Szivák X Wagner hivatalos Facebook oldala