Most szól:
Vezeti:
2018.04.16 Hétfő . 13:23

Most téged is elvihet egy körre Michelisz Norbert!

Sokszor ábrándoztál már arról, hogy a Hungaroringen száguldozol? Most mindez valósággá válhat!

Valószínűleg nincs olyan ember, aki Michelisz Norbert nevét nem az autóversenyzéssel hozza azonnali kapcsolatba. Az egyre nagyobb sikereknek örvendő Norbi itthon is és nemzetközileg is egyre ismertebbé válik.

A szezonja nem indult túl fényesen, hiszen Marrakeshben annyi balszerencse érte a pilótát két nap alatt, mint mást egy egész szezon alatt. Volt bedöglött motor, egy kis tűz, elguruló kerék s még egy veszélyesnek mondható Yvan Muller manőver is. Norbi azonban az említett verseny után is pozitív maradt, számára nem volt ez akkora tragédia, mint amekkorának kívülről látszott.

Sajnos a sors fintora, hogy szinte minden szezonja valami balszerencsével indult Norbinak, általában összegyűjt egy kis lemaradást, hogy aztán azt a szezon folyamán ledolgozhassa. Mivel a WTCR szabályrendszerének köszönhetően egy verseny alkalmával elég sok pont szerezhető, így nem kell félnünk attól, hogy a magyar pilóta a mezőny végén kullog majd. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy Norbi mindent megtesz a győzelmekért.

 

A WTCR futama idén április 28-29. között lesz látható a Hungaroringen, melyre akár Te is nyerhetsz egy páros belépőt! Nincs más dolgod, mint figyelni a Petőfi Rádiót, ahol minden órában elhangzik majd egy Michelisz Norbert ID, elküldeni a "WTCR" szót a 06-30-30-30-380-as SMS-számra, s reménykedni abban, hogy te leszel a szerencsés ötödik, aki helyesen küldte be a megfejtést. Aki pedig minden nap játszik, megnyerheti a főnyereményt, ami nem más, mint egy kör a Hungaroringen a híres magyar pilótával, a sokat emlegetett Michelisz Norberttel!

A játék részletes leírását és a hivatalos játékszabályzatot IDE KATTINTVA tekintheted meg.

Öveket bekapcsolni, indulhat a játék?

Kép: Francois Flamand / DPPI