Most szól:
Vezeti:
2018.04.22 Vasárnap . 11:32

Így emlékszik a sztárvilág a tragikus hirtelenséggel elhunyt Avicii-re

Nick Jonas elképesztően megható gesztussal búcsúzott a DJ-től.

A 28 éves világhírű svéd DJ-t, Avicii-t (eredeti nevén: Tim Berling) április 20-án holtan találták Omán fővárosában, Maszkatban. Azóta a rendőrség és az igazságügyi orvos szakértők kizárták az idegenkezűséget, halálát valószínűleg régóta káros életmódja okozta.

Forrás:Tumblr Forrás:Tumblr

A tragikus hirtelenséggel elhunyt DJ, fiatal kora ellenére minden kétséget kizáróan nyomot hagyott maga után a zenei világban. Kétszer nyert az MTV Music Awardson és két Grammy-díj jelöléssel is büszkélkedhet. Halála előtt pár nappal a Billboard Music Awardon a legjobb dance/elektronikus album kategóriában jelölték az Avicii (01) című albumát. Olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Madonna, a Coldplay, vagy Rita Ora. Avicii-t mind a dj, mind a zenész világ gyászolja.

Madonna így emlékezett rá: „Olyan szomorú… Annyira tragikus. Viszlát, drága Tim. Túl hamar mentél el.”

 

 

 

Ellie Goulding énekesnő ezt írta Twitter oldalára: „Nyugodj békében Avicii. Sokunkra hatással voltál, bárcsak ezt személyesen is elmondhattam volna”.

 

 

Nick Jonas nagyon megható formáját választotta a megemlékezésnek. Ohio-i koncertjén egy szál gitárral elénekelte a dj egyik legismertebb dalát, a „Wake Me Up!”-ot

 

 

Honfitársa és kollégája Ingrosso így emlékezett meg róla: „Nem találok szavakat, csak annyit tudok mondani, hogy volt néhány álmodozó srác Svédországban és Tim mindannyiunkat inspirálta, sőt milliókat. Nyugodj békében testvér, a zenéd örökké élni fog.”

 

 

Nyugodjon békében!

Forrás: Popsugar, Metro