Most szól:
Vezeti:
2018.05.02 Szerda . 10:18

A sármőrök sármőrjén nem fog az idő vasfoga

David Beckham is öregszik, de ez mit sem számít...

A világszerte ismert, mára már visszavonult labdarúgó, David Robert Joseph Beckham 1975. május 2-án született Londonban. Korábban csupán a sporttal hozták összefüggésbe a nevét, mára viszont hatalmas vállalatok kedvelt reklámarca, világszinten ismert médiaszemélyiség lett.

Beckham karrierje mindösszesen 17 évesen, 1992-ben kezdődött, amikor profi szerződést írt alá a Manchester Unitednél. Az angol csapatnál töltött 11 év, és megannyi siker után a Real Madridhoz igazolt. A spanyol csapatot 2007-ben hagyta ott, hogy az amerikai Los Angeles Galaxy-hoz szerződjön. Közben kölcsön adták az AC Milannak is, de profi labdarúgó karrierjét az európai Paris Saint-Germain csapatában fejezte be. 2013. május 16-án bejelentette, végleg visszavonul.

Getty Images - Mark Thompson/Allsport Getty Images - Mark Thompson/Allsport

Magánéletét tekintve, 1997-ben kezdett el randevúzni az akkori Spice Girls taggal, Victoria Adamsszel, aki egy Manchester United mérkőzésen látta meg, a már akkor is sármos labdarúgót. Kapcsolatukat kezdetektől fogva hatalmas médiaérdeklődés övezte, úgy emlegették őket, mint a "Posh-Becks" páros. David 1998. január 24-én kérte meg Victoria kezét egy angliai étteremben.

Dave Hogan/Getty Images Dave Hogan/Getty Images

 

Esküvőjük körül hatalmas felhajtás volt, megannyi vendéggel és alkalmazottal, de a médiát megpróbálták mindinkább kizárni. Az akkor 4 hónapos Brooklyn Beckham volt a gyűrűhordozó, Gary Neville, az egykori csapattárs pedig a tanú. Azóta a párosnak még három gyermeke született, így összesen 3 fiúval és egy lánnyal bővült a család: Brooklyn, Romeo, Cruz és Harper. Victoria felvette férje nevét, így onnantól kezdve Victoria Beckhamként emlegetjük.

A családot azóta is hatalmas médiaérdeklődés övezi, szinte nem telik el úgy nap, hogy ne jelenne meg róluk valamilyen hír. Szinte a tökéletes család képét tartják fenn, mely sok ember számára példamutató lehet.

James Devaney/GC Images James Devaney/GC Images

Természetesen apuka születésnapjáról is megemlékeztek a közösségi média felületén, lássuk ki hogyan köszöntötte David Beckhamet 43. születésnapján, akinek valljuk be elég jól áll az idő!

 

 

 

A füled érjen bokáid David!

Lead kép: James Devaney/GC Images