Most szól:
Vezeti:
2018.05.02 Szerda . 17:44

Először lépett színpadra az AWS Lisszabonban

Május 1-jén érkezett meg Portugáliába a nemzetközi dalversenyen Magyarországot képviselő AWS zenekar. Már teljes gőzzel mennek a próbák a jövő heti versenyre, ma pedig a magyar delegáció is színpadra léphetett.

Az AWS ugyan csak több mint egy hét múlva fog élesben a nézők előtt is fellépni az Eurovízió színpadán, viszont ezt megelőzően el kell próbálniuk számtalanszor a produkciót, hogy minden tökéletes legyen az élő adásra. A srácok először birtokba vették a színpadot és kirobbanó produkciót nyújtottak, a szó legszorosabb értelmében.

Andres Putting Andres Putting
Andres Putting Andres Putting

Az Eurovízió hivatalos YouTube csatornája folyamatosan frissülő tartalmakkal várja a nézőket az egyes delegációk próbáiról, nem történt máshogy ez a magyar csapat esetében sem.

A wiwibloggs.com beszámolója szerint „Magyarország szabadjára engedett egy tűzvihart, miközben szó szerint össze-vissza rohannak a színpadon egy nagyon hatásos próba keretein belül”. A videón ugyan nem látszik, de a wiwibloggs leírása alapján számíthatunk rengeteg pirotechnikára és arra is (ami egyébként a videón is kivehető), hogy Dani, az egyik gitáros a tömegbe veti majd magát a szám közben.

Andres Putting Andres Putting

Forrás: Eurovision.tv

Lead: Andres Putting