Most szól:
Vezeti:
2018.05.11 Péntek . 15:24

Elképesztő lett az Agymenők fináléja

Vigyázat, Spoiler veszély!

A pillanat, amire évadok óta várunk végre megérkezett. A világ szociális értelemben egyik legsetesutább, de mégis iszonyú szerethető párosa, Sheldon Cooper (Jim Parsons) és Amy Farah Fowler (Mayim Bialik) kimondták egymásnak a boldogító igent az Agymenők 11. évadának utolsó epizódjában.

CBS CBS

A show egyik producere, Steve Holland elárulta, hogy a készítőkön nagy volt a nyomás, hogy sikerüljön minél jobban megalkotni ezt a valóban katartikus pillanatot. Hozzátette, hogy gyakorlatilag a 3. évad óta, azaz 8 éve dolgoznak azon, hogy a két szereplő kapcsolatának beteljesedése valódi csúcspont legyen a nézők számára is.

CBS CBS

Ehhez hűen az epizód rengeteg vendégszereplőt vonultatott fel. Kezdve rögtön Mark Hamillel, aki az esküvői ceremóniát vezette. Nos, valljuk be, ha egy párt Luke Skywalker ad össze, az maga a földi kocka-paradicsom, és ha valakinek, hát Amy-nek és Sheldonnak ez minimum kijárt. A Star Wars legenda, aki sajt magát alakította úgy keveredik a történetbe, hogy viszonozza Howardnak, hogy megtalálta elkóborolt kutyusát.

CBS CBS

Mellette feltűnt Kathy Bates is, aki Amy édesanyját alakította. Illetve korábbi szereplők is visszatértek, Laurie Metcalf, Sheldon édesanyjának szerepében, a bátyja Georgie (Jerry O’Connell), ikertestvére Missiy (Courtney Henggeler), valamint Will Wheaton a Star Trek egykori szereplője is megjelent a nagy napon.

CBS CBS

A szezonfinálénak volt egy szomorú apropója is, ugyanis a sorozat készítői szerettek volna tisztelegni a vendégszereplőként többször is feltűnő zseniális Stephen Hawking előtt. Le is forgattak egy jelenetet, ahol Amy és Sheldon egy különleges nászajándékot kap a tudóstól, ám időközben Hawking professzor sajnálatos módon elhunyt, így ezt a részletet a végső verzióból ki kellett vágniuk.

CBS CBS

Ha az, hogy két szereplő 8 év huzavona után végre oltár elé áll, nem lenne elég izgalmas, a készítők mindezt még azzal is megfejelték, hogy Sheldon percekkel az „Igen” előtt ér el tudományos áttörést, amitől ez a nap vésősoron csak még különlegesebb lett, hiszen a nagy felfedezésében Amy is szerephez jut. Így pedig már ezer százalékig biztossá vált, hogy Amy és Sheldon nem csak a szerelemben, de tudományban is társai egymásnak. A készítők már azt is elárulták, hogy ez a felfedezés a következő évadban is megjelenik majd.

CBS CBS

Azt már biztosan tudjuk, hogy a sorozatot megújították a 12. évadra de, hogy miként változtatja majd meg Sheldon és Amy házassága a történetet és a karaktereket, az egyelőre a jövő zenéje.

Forrás: USA Today

Lead: IMDb