Most szól:
Vezeti:
2018.05.16 Szerda . 11:48

Fülbemászó dallal hódít a Saját Zenéd nyertese

A Saját Zenéd célja, hogy hónapról hónapra újabb és újabb tehetségeket fedezzünk fel, és mutassunk meg nektek, ismerjétek most meg a legújabb nyertes zenekart!

A „Saját Zenéd" verseny áprilisi legjobbnak, a Soulbreakers zenekar dala bizonyult! Az 5 tagú bandából (Pleszkán Écska, Radovics László, Ratkóczi Huba, Péter Gábor, Mózes Zoltán) egy rövid interjú erejéig ellátogatott hozzánk Pleszkán Écska és Ratkóczi Huba, hogy kicsit meséljenek nekünk többek között a győztes dalukról.

A beküldött számuk a „Csavargó dal" nevet viseli, amely Écska elmondása szerint a hazatérésről szól. Továbbá hozzátették, hogy számukra mindig is az az első, hogy saját gondolataikat, érzelmeiket közvetítsék a zenéiken keresztül. Erről és még sok más érdekességről beszéltek nekünk, amit az alábbi videóban nézhettek meg!

A későbbiekben rengeteg újdonsággal is készülnek, például egy videoklippel, ami miatt mindenképp érdemes lesz követni a Soulbreakers Facebook oldalát! Elsődleges céljuk jelenleg, hogy dalaik nagyobb nyilvánosság elé kerüljenek.

Lead: Soulbreakers Facebook