Most szól:
Vezeti:
2018.05.16 Szerda . 11:47

Két szereplő is szögre akasztotta a köpenyt a Grace Klinikán

Mindig szomorú, ha kedvenc sorozatsztárjaink elhagyják a produkciót, egy idő után könnyebben együtt érzünk velük, megkedveljük őket, vagy épp ellenkezőleg. Ami viszont biztos, hogy érzelmi reakciókat váltanak ki belőlünk, így a távozásuk mindenképpen nyomot hagy bennünk.

A Grace Klinika két nagyszerű orvosa, Dr. April Kepner és Dr. Arizona Robbins is hamarosan elhagyja a kórházat és nem csak nekünk szakad meg a szívünk, hanem nekik is. Néhány napja ugyanis a szereplőket alakító Sarah Drew és Jessica Capshaw leforgatták az utolsó jeleneteiket a sorozatban. A munkálatok után természetesen nem felejtettek el megemlékezni arról az időről, amik életük meghatározó évei voltak.


Sarah Drew (@thesarahdrew) által megosztott bejegyzés,

Íme néhány a szívemhez legközelebb álló ember a Földön. Mialatt ezt a jelenetet forgattuk egyszerre éreztem olyan szintű boldogságot és mély szomorúságot is hogy az már-már elviselhetetlen volt.” – kezdi Drew az Instagramra feltöltött képe alatti terjedelmes „búcsúbeszédében”.

Leírta még, hogy nagyon sajnálja, hogy ugyanezzel a csapattal ugyanezen a helyen ugyanilyen körülmények között már soha nem fog találkozni. Örömmel tölti el viszont az, hogy 9 évig ugyanezek az emberek az élete részesei voltak. Ezt követően a stáb nagy részével fényképezkedett, illetve minden képhez egy szívhez szóló búcsút körített.


Sarah Drew (@thesarahdrew) által megosztott bejegyzés,

Capshaw is egy hasonló képet osztott meg az Instagramon, viszont ő rövidre fogta a búcsúzkodást. „Család. Tisztelet. Szeretet.” – írta a színésznő.


Family. Respect. Love.

Jessica Capshaw (@jessicacapshaw) által megosztott bejegyzés,

A Grace Klinika évadzáró epizódja május 17-én kerül adásba az Egyesült Államokban.

Forrás: people.com

Lead: IMDb