Most szól:
Vezeti:
2018.05.16 Szerda . 13:23

Új szereplő érkezik a Holnap tali! sorozatba

Trecskó Zsófi, a Madách Színházból és a #Sohavégetnemérős című filmből is ismert színésznő újabb feladattal birkózott meg egy rendőr társaságában, és mindehhez Szabó Győzőnek is elég sok köze volt.

A Holnap tali! 5. évadának forgatása hozta Trecskó Zsófinak azt a lehetőséget, hogy “Eszter” szerepében újra egy fiatalokat középpontba helyező sorozatba csatlakozhasson.

"A karakterem egy rettenetesen izgalmas lány. Általában én játszom a szőke, cuki, vicces csajokat, de most egyel bonyolultabb szerepem lesz, amit nem árulok el, de a lényeg, hogy Csabika életében kicsit meg fogom csavarni a szálakat. “

HT_03

A történet szerint Szabó Győző felbérli őt, mint bércsábító és a sorozatból jól ismert Csabika háza táján fog kacsingatni.

“Nagyon klassz, hogy itt lehetek, dolgoztam már olyan filmekben, színházi darabokban, ahol kifejezetten fiatalokon volt a hangsúly. Pár órája vagyok itt, de mindenki nagyon kedves. Remélem, fel tudom majd venni a tempót, szerintem ezzel egyáltalán nem lesz probléma. Szóval nézzétek és várjátok Esztert a Holnap taliban!”

HT_01

Zsófit az M2 Petőfi TV-n május 18-án lehet majd látni a Holnap tali! 9. epizódjában 20.05-től, ahol minden csáberejét bevetve tesz majd azért, hogy a Tombort alakító Szatmári Attilának legyen oka utána nyomozni.