Most szól:
Vezeti:
2018.05.19 Szombat . 23:10

Te milyen néven mented el mások telefonszámát?

„Ne vedd fel”, „Mókuska” vagy esetleg „A palacsintás fiú”? Mi alapján mentesz le egy telefonszámot? Csak név vagy személyes élmény?

Társkeresős csaj/srác

Ma már nem muszáj eljárnunk szórakozni sem, hogy ismerkedjünk. Applikációk hada kínál lehetőséget az embereknek, hogy egymásra találjanak. Ha éltél ezzel a lehetőséggel, és a találkozó előtt számot cseréltetek online, akkor biztosan volt egy ilyen lementett számod!

via GIPHY

A srác a kutyájával

Elérhető vagy, de mégis szeretsz ismerkedni a randizáson kívül is. Szóval a dolgok a megszokott menetrendben történnek egészen addig, ameddig nem történik valami komolyabb változás. Ha egy szimpatikus ismeretlennel cseréltél telefonszámot reménykedj, hogy ha ismét keresni fog, akkor be is mutatkozik ismét.

View this post on Instagram

A dog as memorable as this please.

A post shared by Tinder (@tinder) on

 

A skorpió csillagjegyű hangfalas

Ha így mentesz le valakit a telefonodba, akkor fontos számodra az asztrológia és a közös tulajdonságok. Ha csak online vagy esetleg a való életben is találkoztatok már, a beszélgetésből kiragadod a legfontosabb dolgokat és ez alapján fogod lementeni az illetőt az elején, ha a nevére nem figyeltél oda.


A tipikus családnevek

Nem könnyítjük meg a helyzetünket, ha valakit csupán a családneve alapján írunk be. Pláne nehezebb a helyzetünk, ha ez alapján akarjuk az illetőt megkeresni egyéb közösségi oldalon. Ami Amerikában vagy Angliában a John Smith, nálunk az a Kovács János. Elég gyakori nevek léteznek, szóval, ha érdeklődünk komolyabban valaki iránt, akkor tényleg figyeljünk oda a részletekre is!

via GIPHY

Neked mi volt a legjobb lementett név a telefonkönyvedben?

Forrás: Elitedaily

Lead: Pexels