Most szól:
Vezeti:
2018.06.06 Szerda . 05:00

A júniusi "hónap dolgozója" cím garantáltan elkelt!

Van olyan, amikor nincs kedvünk főzni, ezért inkább rendelünk valami finomat. Ebben az esetben kicsit más volt az ételrendelés oka. Egy diák kifejezetten azért rendelt valamit, hogy a futár kijöjjön, mert nem volt más kéznél.

A szóban forgó diák ugyanis rettenetesen fél a pókoktól. Egyik este, amikor egyedül volt otthon megpillantott egy hatalmas pókot, amely felé közelített és teljesen transzba esett. Fogalma sem volt, hogy mi tévő legyen, egészen addig amíg az egyik barátja nem javasolta az egyik kiszállító céget.

A diák elmondta a BuzzFeed News-nak, hogy nem volt biztos abban, hogy a futár beléphet az ő házába biztonsági okok miatt, ezért inkább nem akart rendelni, hanem Twitteren írt egy privát üzenetet a szolgáltatónak.

A kiszállító azt válaszolta, hogy amennyiben a futár nem fél a pókoktól, abban az esetben tudnak segítő kezet nyújtani. Noha a kiérkező futár is fél a pókoktól segített a lánynak eltüntetni a szörnyeteget miután a lány könyörgött neki.


Megkérdezte, hogy mekkora a pók majd azt mondta, hogy megküzd a feladattal. Mikor rámutattam a lépcső tetejére, adtam neki egy kéztörlőt és egy széket, amire felállhat. Megpróbálta elkapni a pókot, ami leesett és a földön elkezdett szaladni, amitől még jobban bepánikoltam, mire ő azt mondta, hogy ne nézzek oda.

A kiszállító cég azt ígérte, hogy megjutalmazzák Joe-t, a futárt.

Forrás: indy100

Lead: Fairfax Media/Fairfax Media via Getty Images