Most szól:
Vezeti:
2018.06.06 Szerda . 13:25

Ezúttal Shawn Mendes volt a Carpool Karaoke vendége

James Corden jó szokásához híven ismét egy világsztárt ültetett az anyósülésre, ahol már megfordult a zenei világ krémje.

A Carpool Karaoke legújabb epizódjában a mindössze 19 éves szupersztár, Shawn Mendes kísérte el James-t egy kis zenei utazásra. Elsőként fel is csendült Shawn ’There's Nothing Holding Me Back’ című száma, amit a két utas nem bírta ki mozgás nélkül.

Shawn elárulta, hogy nem régiben költözött külön a szüleitől, és bár elsőre furcsa volt, de végülis jó érzése, hogy már megvan az ő saját élettere. Bár az is igaz, hogy az anyukája a még besegít a háztartás körüli teendőekben, mosás és miegymás. Erre James megjegyezte, hogy Justin Bieber ezt úgy oldja meg, hogy mindig új fehérneműt vesz, sose mossa ki. A két utas elviccelődött rajta, hogy micsoda bevételre tehetne szert Justin, ha az említett ruhadarabokat árusítani kezdené a neten, még Shawn is azt mondta, hogy adna érte 500 dollárt. Mire James megkérdezte, hogy az ő alsójáért mennyit adna, Shawn azt válaszolta ez esetben inkább azért fizetne, hogy minél távolabb legyen tőle a ruhadarab.

Hollywood Reporter Hollywood Reporter

Ezt követően újra a zenéé volt a főszerep és jött az ’In My Blood’. Majd fény derült Shawn titkos szenvedélyére, aminek tárgy a nem más, mint a Harry Potter-széria. Elárulta, hogy egy 10-es skálán, a rajongási szintje kb. 9,5. Időközben pedig maga Shawn is Harry-vé alakul, a sebhelynek és a klasszikus Potter-szemüvegnek köszönhetően, aztán hirtelen egy másik karaktert ölt magára, méghozzá Dumbledore-t.

Bustle Bustle

A jelmezes murit végül a Mendes egy következő dala a ’Mercy’ törte meg. Majd szóba jött, hogy Shawn imádja a jégkorongot, még James soha életében nem vetemedett arra, hogy kipróbálja ezt a sportot. Így adta magát a helyzet, és hirtelen egy hoki csarnokban találták magukat. Aztán visszapattantak a James számára sokkal biztonságosabb autóba, ahol a ’Lost In Japan’ című számmal zárták a Carpool Karaoke-t.

Forrás: NME

Lead: Kevin Winter/Getty Images