Most szól:
Vezeti:
2018.06.12 Kedd . 14:04

Készen állsz egy új Sliders évadra?

Évek óta arról olvashatunk és hallhatunk, hogy régen vagy régebben elkaszált sorozatokat fognak feltámasztani új évadokra. Van ezek közül olyan, amit a régi sztárokkal, van olyan, amik teljesen új szereplőgárdával hoznak vissza a televízióba. Némelyik nagy nézettségi sikert arat és van olyan is, amelyik csúnyán bedől. Itt a következő sorozat, amely vélhetően elindulhat a rögös úton.

Bizonyára többen is emlékeztek a 90-es években rendkívül népszerű science-fiction sorozatra, ami a Sliders néven futott. A fiatal, intelligens Quinn Mallory (Jerry O’Connell) feltalál egy szerkezetet, amellyel párhuzamos univerzumok között tud utazni. Az első utazására vele tart egyik barátja, Wade Welles (Sabrina Lloyd), egyetemi professzora Maximilian Arturo (John Rhys-Davies) és merő véletlenségből egy híres énekes, Rembrandt Brown (Cleavant Derricks) is. Az egyetlen bökkenő azonban az, hogy a készülék nem alkalmas a visszaút előállítására, így hőseinknek utazgatnia kell a végtelen számú párhuzamos univerzum között, remélve azt, hogy egyszer hazatalálnak.

slidd2

IMDb

A sorozatból a kezdő színészgárdából csaknem mindenki kiszállt a végére, egyedül Cleavant Derricks maradt az utolsó epizódig. Közben a sorozatot el is kaszálták, majd azt követően egy másik csatornán folytatódott más producerekkel és temérdek "kreatív ellentéttel", amelyek miatt több színész is otthagyta a produkciót. Az utolsó részt 2000-ben adták le, jelentősen megcsappant nézettséggel és a kritikusok kezdeti lelkesedése ellenére a szakma részéről jóval több negatív kritika érte a sorozat utolsó két évadát. Természetesen manapság ez nem jelenti azt, hogy mindennek vége.

Jerry O’Connell-t nemrég megkereste a sorozat egyik alkotója, Tracy Tormé azzal a kérdéssel, hogy lenne-e kedve egy esetleges folytatáshoz.

Biztos vagyok benne, hogy lesz új Sliders. Tormé hívása után még biztosabb voltam benne, azt mondta tervezik az új évadot. Remélem összejön, én bármiben segítek, amiben tudok. Habár ha lesznek új Sliders epizódok biztosan nem én leszek a központi alakja, hanem a főszereplő apját vagy nagyapját fogom majd alakítani.” – viccelődött O’Connell.

Egyébként nagyon vicces, hogy az ember azt hinné, hogy ha vége egy sorozatnak, akkor egy fejezet lezárul az életében, de úgy néz ki, hogy ezek a dolgok kvázi örökké tartanak.” – tette hozzá a színész.

Forrás: Digitalspy

Lead: IMDb