Most szól:
Vezeti:
2018.06.23 Szombat . 13:21

Színjátszó tábor a Holnap tali! sztárjaival

2018. június 24. és július 1. között kerül megrendezésre a SunCity nyári filmes- és színjátszó tábora.

A tábort Benkő Nóra színművész, drámapedagógus, a Pesti Magyar Színiakadémia igazgatója vezeti. Nóra már 7 éve táboroztat így igazán nagy tapasztalat van mögötte. Most pedig az elkövetkezendő napok eseményeinek részleteiről mesélt nekünk kicsit részletesebben.

Az idei tábor Balatonszemesen kerül megrendezésre, ahol egy kb. 70 fős csapat fog 8 napot eltölteni a színház-színjátszás és filmművészet fókuszában.

A hely remek lehetőségekkel rendelkezik, ami nagyon fontos például a színházi próbák kapcsán.

Nóra mellett, 3 fiatal tehetség is a segítőként lesz jelen, akiket a Holnap tali! nézőinek már biztosan nem kell bemutatni. Jelen lesz ugyanis Tóth Zsuzsanna, Derék Bence és Dobai Attila is.

 

A tábor 2 részre bontható, hiszen a csapat egyik része a színház és színjátszás, míg a másik fele a filmművészettel ismerkedhet meg tüzetesebben. Az előbbiek egy előadást mutatnak be július 1-jén, míg az utóbbi csoport forgatni fog.

A 2 társulat a tábor ideje alatt egymással fog vetélkedni (pl. sportvetélkedők, Ki mit tud?), a hét végére pedig az egyik csapat győztesként fog kikerülni.

Pesti Magyar Színház Pesti Magyar Színház

Benkő Nóra továbbá hozzátette, hogy egy összetett, sokoldalú, személyiségfejlesztő és személyiséggondozó tábor vár az ide érkezőkre. Épp ezért a jelentkezés ajánlott azoknak, akik egy kicsit nyitni szeretnének jobban a világra és egy újfajta módon (pl. a színpadon) elmondani érzéseiket, valamint azoknak is, akik a későbbiekben komolyabban is szeretnének foglalkozni a színjátszással vagy filmezéssel. Utóbbiaknak ez azért is remek lehetőség, mert a tábor egy iránymutatást/segítséget is nyújt azoknak, akik ebben a szakmában szeretnének elhelyezkedni, de pontosan még nem találták meg a saját útjukat.

Kép: Pesti Magyar Színház