Most szól:
Vezeti:
2018.07.10 Kedd . 11:18

7 éves lett Beckhamék tündéri kislánya!

Nem túlzás azt állítani, hogy Harper Beckham a hercegnők mesés életét éli!

2009-ben bombaként robbant a hír, hogy a Beckham család ismét bővül, s ezúttal a három fiú, Brooklyn, Cruz és Romeo mellé egy kislány érkezett. 2010. július 10-én pedig megszületett Harper Seven a család legkisebb és nyugodtan mondhatjuk legbájosabb tagja.

 

Harper természetesen azonnal a sajtó és a rajongók kedvence lett, akik igyekszenek is nyomon követni a kislány mindennapjait. Minek után egyik leghíresebb családjába született bele, amely egyúttal egy brand is, Harper is igazi hírességnek számít. Elképesztő luxusban él, nem rég még egy divatkollekciót is elneveztek róla, de azt is tudni lehet, hogy a gyerekek közül ő hódol leginkább édesapja futballszenvedélyének.


Someone’s ready for her first football lesson

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

Oh My

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

Ennek megfelelően a kislány születésnapját sem egy átlagos zsúrral ünneplik. Tavaly pl. Harper hatodik szülinapi partyjának maga a Buckhingam palota adott otthont és vendégek között volt Eugénia hercegnő is. Akkor Harper egyik legnagyobb álma teljesült, ugyanis szülei, David és Victoria egy pónival lepték meg, aminek a kislány nagyon örült. Valószínűleg a család idén sem aprózza el a jeles nap megünneplését, mindesnetre Instagramon már megtörténtek az első köszöntések.

 

 

Lead: Instagram /davidbeckham