Most szól:
Vezeti:
2018.07.11 Szerda . 10:22

Angliában megállhat az élet a VB döntő napján

A "Háromoroszlánosok" országában nem lacafacáznak, ha labdarúgásról van szó, az már biztos!

A Gareth Southgate által vezetett angol labdarúgó válogatott június 11-én este mérkőzik meg az oroszországi világbajnokságon Horvátországgal, hogy eldőljön, Franciaország mellett ki játssza majd a VB döntő mérkőzését.

Mint az senkinek sem újdonság, Angliában óriási hagyománya van a focinak, nincs olyan focikedvelő, aki ne ismerné az angol labdarúgást. Így hát azon sem lepődhet meg az ember, hogy az egyik legnagyobb német szupermarket hivatalosan is bejelentette, hogyha döntőbe kerül Anglia, akkor a mérkőzés napján, vagyis vasárnap, korábban, délután 3-kor bezárnak az üzletek, hogy minden dolgozó láthassa otthonról a meccset.


Néhány órával később egy másik német szupermarket is közzétett egy fotót, ahol hagymából és paradicsomból van megformázva az angol zászló, csatlakozva a kezdeményezéshez, így az ő ajtajukon is kattan a lakat délután 3-kor.


Nos, azt nem tudjuk, hogy a csapat tudja-e mennyi mindent tesz a haza értük, de abban biztosak lehetünk, hogy az esti meccsen mind az angolok, mind a horvátok mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a döntőbe kerülhessenek! A mérkőzéseket élőben követhetitek az M4 sporton!

Forrás: Digitalspy

Lead: MTI/EPA/Alberto Estevez