Most szól:
Vezeti:
2018.07.11 Szerda . 14:36

Nagy meglepetésekkel szolgált a Disney új bejelentése

A Disney filmek újraalkotása, gyakorlatilag virágkorukat élik.

Az utóbbi időkben nem volt olyan év, hogy valamelyik régi kedvencünket ne láthattuk volna élőszereplős vagy éppen újragondolt, mai köntösbe varázsolt változatban is. Ilyen volt például A szépség és a szörnyeteg vagy éppen az Alice Csodaországban.

A sor azonban itt még nem áll meg és továbbra is újabb és újabb alkotások érkeznek a rajongók legnagyobb örömére!

A Disney most azonban picit módosított megjelenési dátumon, valamint újakat is elárult, ezért nézzük most sorra, hogy miket is láthatunk hamarosan!

A várva várt Mary Poppins film, Emily Blunt főszereplésével idén december 19-én fog debütálni az Egyesült Államokban, a korábban bejelentett december 25-i dátum helyett. Az év vége egyébként így nem fog szűkölködni premierekben, hiszen 21-én jelenik meg a Jason Mamoa megformálásában az Aquaman, valamint a Transformers 6. része is.

A Disney továbbá azt is bejelentette, hogy Jungle Cruise c. produkció, amiben az Emily Blunt - Dwayne Johnson párost láthatjuk, 2019. október 11-től lesz látható a mozikban.

Az Angelina Jolie főszereplésével létrejött Demóna 1. részét még 2014-ben mutatták be, sikerességét pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a folytatás már úton van, amihez hivatalos megjelenési dátum is érkezett. Erre sajnos még sokat kell várni, hiszen 2020. május 29-én láthatjuk viszont kedvenceinket.

Te melyik filmet várod a legjobban?

Forrás: Digitalspy

Lead: IMDb