Most szól:
Vezeti:
2018.07.13 Péntek . 12:03

AWS klippremier - itt az első új dal az Eurovízió után

Az ősszel érkező negyedik album új single-je, a Hol voltál?

A májusi lisszaboni dalverseny után sem volt megállás a modern metált játszó ötfős bandának. Amellett, hogy hatalmas koncertet adtak a Budapest Parkban az Apey & the Pea zenekarral több ezer ember előtt, zavartalanul folytatták vidéki klubturnéjukat és belevágtak a fesztiválszezonba is, miközben egy pillanatra sem álltak meg az új lemez munkálataival, ami idén októberben fog megjelenni. Az albumra természetesen felkerül a nagysikerű, Eurovíziót megjárt Viszlát nyár, de az új single is, a Hol voltál?, amely egy mérges klippel együtt robbant és ami az első 2018-as AWS szerzemény. Ez a csapat egyik eddigi legdühösebb száma, tele tehetetlenséggel, akár a Viszlát nyár folytatólagos utódja is lehetne. Ugyanakkor az egyik legrádióbarátabb dalról is beszélünk, igazi slágeralapanyag.

A klip képi világát Bessenczi Richárd álmodta meg, aki hétköznapi embereket állított szembe a zenekar tagjaival - ahogy egymás számára észrevétlenül léteznek a tehetetlenségben.

A Hol voltál? élő premierjére már nem kell sokat várni: július 18-án a Barba Negra Trackben ad önálló koncertet a zenekar, ahol most először ez a dal is elhangzik majd!

Ezután pedig folytatódnak a nyári kalandok, amik közül a július 18-i koncert után az ausztus 3-i németországi Wacken Open Air fesztiválos fellépésük lesz a kiemelt dátum - ide a szervezők az Eurovíziós szereplése alapján hívta meg az AWS-t, ami alatt folyamatosan támogatta a srácokat a fesztivál stábja közösségi oldalain.

Forrás, kép: AWS sajtó