Most szól:
Vezeti:
2018.07.17 Kedd . 11:46

Jennifer Garner őszintén vallott válásáról és a hírnév árnyoldalairól

Semmi sem tudta felkészíteni a magánéletét érintő óriási érdeklődésre.

A 46 éves Jennifer Garner a texasi Houstonban nőtt fel egy tanár és egy vegyészmérnök középső gyermekeként. Megadatott számára a zavartalan, idilli gyermekkor, ám felnőtt éveiről ez már kevésbé mondható el.

Noha a családban senkiben nem volt hasonló indíttatás, Jennifer mégis imádott a színpadon lenni, így tizenévesen úgy döntött, színésznő szeretne lenni. Az álom pedig szépen lassan valóra is vált, Garner egyre másra kapta a filmes szerepeket, mígnem 2001-ban megtört a nagy áttörés, ugyanis megkapta az Alias című sorozat főszerepét. Az Alias óriási siker lett, Jennifer Garner pedig világsztár és többé semmi nem volt ugyanolyan, mint azelőtt.

via GIPHY

Ettől fogva Jennifer rendre szerepelt a pletykalapok hasábjain, a médiacirkusz pedig tovább fokozódott körülötte mikor összejött, majd később férjhez is ment a szintén színész, Ben Affleckhez. A párnak három gyermeke született, Violet, Seraphina és Samuel. Ám, 10 évnyi házasság után, 2015-ben bombaként robbant a hír, hogy a sztárpár válik. A válás részleteinek hírére, vagy épp a „Ki lép tovább először?” kérdésre a média azonnal rávette magát, ami csak még inkább megnehezítette az egyébként sem könnyű időszakot.

Nemrég, Jennifer egy interjúban bevallotta, hogy az állandó médiafigyelem közrejátszott házasságuk megromlásában. „Mondhatni egy évtizeden keresztül, öt, hat- hétvégente pedig akár tizenöt, húsz autó állt a házunk előtt, folyamatosan. Még most, visszanézve is óriási érzem az emiatti óriási feszültséget. Már attól is sírnom kell, ha csak beszélek róla.”- mondta Garner.

A színésznő úgy élte meg a sztárságot és a figyelmet, mint amit eleinte nehéz megszerezni, majd aztán együtt élni vele még nehezebb.

Ha az életedet a nyilvánosság előtt éled, az egy olyan nyomást kelt benned, amitől azt érzed, valaminek történnie kell. Úgy érzed, gyorsan meg kell házasodnod, mert reméled, akkor véget vethetsz a „Összeházasodnak- Nem házasodnak össze” találgatásoknak. És ez fordítva is igaz. Ha a média elkezd piszkálgatni valamit, ha az újságok úgy döntenek, hogy valami nincs rendben, abból könnyen valóban baj lehet.

Jennifer a válásáról is kendőzetlen őszinteséggel beszélt. „Az emberek azt hihetik, hogy milyen nehéz lehetett ezen a nyilvánosság előtt keresztülmenni, de nem a nyilvánosság volt benne a nehéz, hanem, egyáltalán megélni az egészet.

A pár egyébként a válás ellenére a mai napig jó kapcsolatot tart fenn és közösen nevelik gyermekeiket. Ennek tanúbizonyságaként apák napján egy szívmelengető posztban írta exéről: „A gyerekeink nagyon szerencsések, hogy olyan apukájuk van, aki úgy néz rájuk, ahogy te és úgy szereti őket, ahogy te”.


Forrás: Popsugar

Lead: Getty Images