Most szól:
Vezeti:
2018.07.23 Hétfő . 12:00

Amire mindenki várt! Végre megérkezett az Aquaman első előzetese!

Megoszlanak a vélemények a trailert illetően, elmondjuk mi hogy látjuk!

Jócskán meg lettek várakoztatva a rajongók, akik az Aquaman előzetesére vártak, azonban most végre lehull a lepel, hogy miként tündököl, vagy éppen merül alá Atlantisz uraként a Trónok harca Khal Drogoja, Jason Momoa. A film képi világa valljuk be első ránézésre egy kicsit mesére hajaz, de előfordulhat az is, hogy csak a trailerben tréfálták meg a nézőket és a film egy tökéletesen kidolgozott kerek egész valami lesz. Az biztos, hogy izgalomban nincsen hiány a két és fél perces előzetesben.

Youtube Youtube

Aquaman egy mondhatni tökéletes családból érkezik, azonban egy ponton nehézre fordul a sorsa. Az állatkertben pedig ráébred, hogy rendelkezik egy különleges képességgel, mellyel képes beszélgetni a vízi állatokkal. Ennek hála, a filmben neki kell megmenteni a világot, egy sötét és fenyegető gonosztól.

A film rendezőjéről Jason Wan-ről hallani jót is és rosszat is, az fix, hogy szereti kihozni egyes filmekből a maximumot, és addig formálja a sztorit, míg végül még egy spin off, egy előzménysztori is kikerekedik a dologból. Wan ismertebb rendezései a Fűrész vagy a Démonok között.

Az Aquamen az idei év végén debütál majd, melyben feltűnik Jason Momoa mellett Nicole Kidman, Amber Heard, Patrick Wilson, Dolph Lundgren és Willem Dafoe is.

Most pedig jöjjön az annyira sokat emlegetett előzetes:

Forrás: NME

Lead: Youtube