Most szól:
Vezeti:
2018.07.23 Hétfő . 10:42

Hatalmas összecsapásoktól hangos a Godzilla első előzetese

Millie Bobby Brownnak úgy tűnik nem csak a demogorgonokkal kell megküzdenie.

Hála a magasságos San Diego-i Comic Connak, végre megérkezett a régóta várt Godzilla: King of the Monsters előzetese, a nagysikerű Stranger Things sorozatból ismert Millie Bobby Brownnal és Vera Farmigaval a főszerepben.

Ahogyan az előzetesben is látható, az emberiség elég nagy bajba kerül, hiszen eddig nem látott óriás szörnyek bukkannak fel a földön, amik talán még Godzillánál is erősebbek. A film pozitív szereplője egyértelműen Millie Bobby Brown lesz, ellentétben Vera Farmigaval, aki a negatív oldalt képviseli. Azt még nem tudni hogyan, viszont sokat sejtet a fiatal főszereplő "Szörnyeteg vagy" kijelentése, melyet Verahoz intéz.

Youtube Youtube

A trailer elején jégbe fagyva láthatjuk a legnagyobb szörnyeteget, King Ghidorah-t, az előzetes végén azonban látható, hogy valószínű Godzillával kell majd megküzdeniük egymással, utóbbi mentségére szóljon, az egész légierő mellette áll majd, az már más kérdés, hogy ér-e ez bármit is a gigászi szörnyeteggel szemben.

A 2019. májusára várt filmben olyan sztárok is felbukkannak még, mint Kyle Chandler (A Wall street farkasa), Sally Hawkins (A víz érintése), Ken Watanabe (Eredet) vagy éppen a Trónok harcából jól ismert Charles Dance alias Tywin Lannister, aki egy igencsak áthallásos "Éljen a király" mondattal erősíti az előzetest.

A film rendezője Michael Dougherty, akinek olyan alkotások fűződnek a nevéhez, mint az X-men, az Adsz vagy kapsz vagy a Krampusz.

Most pedig jöjjön a sokat emlegetett előzetes!

Forrás: Variety