Most szól:
Vezeti:
2018.07.26 Csütörtök . 10:39

Eddig nem látott, különleges produkciót visz a Budapest Park színpadára az Anna & The Barbies

Az Anna & The Barbies énekesnőjétől, Pásztor Annától már megszokhattuk, hogy mindig valami elképesztő különleges show-t visz a színpadra. Augusztus 3-án a Budapest Parkban azonban ez most másként lesz.

Augusztus 3-án a Budapest Parkban zenél napjaink egyik legizgalmasabb hazai csapata, az Anna and the Barbies. A mindig extravagáns öltözködéséről és viselkedéséről ismert frontember, Pásztor Anna ezúttal valami egészen szokatlan dologra készül: ez a koncert kizárólag a zenekarról és a dalokról fog szólni. Nem lesz extra produkció, nem lesznek jelmezek, Anna és zenekara csak énekelni, csak zenélni fog, semi nem vonhatja el a figyelmet a dalokról. Letisztultság, minimalizmus - 100% jelenlét. 

Mindez egy parányi különlegességel fűszerezve: Apey (Apey and the Pea) énekel majd Annával pár nótában: olyan AATB szerzeményeket porolnak le közösen, amelyeket talán már elfelejtettünk – de mindenképpen ritkán hallhattunk a zenekartól koncerten.

Új vizuállal, minimál dizájnig csupaszított fénytechnikával és plusz ledfalakkal válik majd még letisztultabbá a látvány és különlegesebbé az élmény.

“A zenekar és az én életemben eljött az a pont, amikor már semmilyen álarcra vagy cirkuszi mutatványra nincs szükség ahhoz, hogy magabiztosan megmutassuk magunkat, a teljes tiszta belső valónkat.”– tette hozzá Anna.

El tudjátok képzelni például ezt a merész nyári kedvencet lecsupaszítva? A Parkban meglátjátok!

A legutóbbi, Utópia című AATB lemezt most először lehet majd koncerten megvásárolni – aki még nem szerezte be most hazaviheti majd.

Az estét Apey, azaz Áron Andris másik formációja, a Trillion nyitja majd.

A hivatalos Facebook eseményt ITT találjátok.