Most szól:
Vezeti:
2018.08.08 Szerda . 11:34

Sorozat készülhet a 2000-es évek egyik legnagyobb slágeréből

Hello, Delilah, emlékszel még ránk? Milyen ott New York Cityben? A Plain White T's slágere most úgy néz ki, ismét előkerül több, mint 10 év után.

A 2006-os év a The Plain White T számára kétségtelenül hatalmas siker volt, ugyanis ekkor jelent meg az együttes egyik legsikeresebb dala, a 'Hey There Delilah'. A The Hollywood Reporter szerint a mese folytatódik, ugyanis a történet a képernyőkre kerülhet.

A dal eredetileg egy lányról szól, aki egészen New York-ig költözött, ezzel magát és a dalszöveget elmesélő szerelmét távkapcsolatba sodorva. A sorozatban a történet vígjátékként lenne bemutatva, de a romantikus vonalat természetesen fenntartva.

A kifejezés, amivel lehetne jellemezni a történetet, az a "kortárs mese" lenne. A történet elmesélőjének szerelmi vívódását követhetjük nyomon, aki szerelmének megígérte, hogy várni fog rá, egészen addig, amíg szerelme be nem fejezi az iskolát és vissza nem költözik a nagyvárosból - így ismét együtt lehetnek.

Tom Higgenson, a Plain White T frontembere mellett a projektben részt vehet Jeremy Desmon, mint író és Michael Barra a Lively McCabe Entertainment által.

A "Hey There Delilah" volt a harmadik kislemez a Plain White T 2006-os 'All That We Needed' albumáról. Bekerült a 'Billboard Hot 100' listájába, majd következő évben bezsebelhetett 2 Grammy-jelölést is.

Te ismerted a dalt?

Forrás: RollingStone

Lead: Getty Images