Most szól:
Vezeti:
2018.08.18 Szombat . 05:00

Ki lehet a legjobb karakter a Marvel világában?

A képregényekből a filmvászonra átköltözött szuperhősök mára már legendássá váltak. Megannyi karakter közül választhatjuk ki a kedvenceinket, akiknek megvan a saját történetük. Mégis ki lehet a legjobb?

A Iron Man 2008-as debütálása óta a Marvel Cinematic Universe csúcsminőségű szuperhős filmeket kínál minden idők legnagyobb képregényhőseiről. Thor, Amerika kapitány, a Fekete Párduc és Doctor Strange, csak pár olyan karakter, akik a legnagyobbnak számítanak a Marvel világában.

Nem élet az élet, ha a jók mellett nincsenek rosszak, ezért természetesen a rossz fiúk is kaptak szerepet rendesen. Loki, Vulture és Killmonger csak pár olyan résztvevője a Marvelnek, akik sosem a jó célokon törik a fejüket.

Míg a legtöbb Marvel szuperhős népszerű volt még a filmvászonon való megjelenés előtt, néhány kevésbé ismert karakterek, mint a Galaxis Őrzői, végre megkapták azt a fajta figyelmet, amit megérdemeltek.

A Ranker című oldal szavazatai alapján, az emberek kit tartanak a Marvel 20 legjobb karakterének? És ki a legjobb? Lássuk!

20. Clinton Francis "Clint" Barton (Hawkeye)

19. Thanos

18. Drax, a pusztító (Drax the destroyer)

17. Winter Soldier (Bucky Barnes)

16. A Marvel Comics nyugalmazott elnöke - Stan Lee

15. Gamora

14. Wanda Maximoff (Scarlet Witch)

13. Natasha Romanova (Black Widow)

12. Ant-Man

11. Groot

10. Peter Quill (Star-Lord)

9. Mordály

8. Hulk

7. A Fekete Párduc (Black Panther)

6. Loki

5. Doctor Strange

via GIPHY

4. Pókember

via GIPHY

3. Amerika kapitány

via GIPHY

2. Vasember

via GIPHY

1. Thor

via GIPHY

Neked ki a kedvenc karaktered?

Forrás: Ranker.com

Lead: