Most szól:
Vezeti:
2018.08.27 Hétfő . 10:48

Exkluzív interjú készült a hamarosan hazánkban koncertező Ricky Martinnal

Ricky Martinról tudható, hogy egyáltalán nem tartozik a tipikus világsztárok közé, ő megmaradt ugyanannak a közvetlen, jókedvű, vicces embernek, aki karrierje kezdetén volt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a vele készült exkluzív interjú. A világsztár szeptember 4-én lép fel Budapesten az Arénában, melyre természetesen óriási az érdeklődés.

Kollégánknak, a Petőfi Rádió zenei szerkesztőjének, Csík Gabriellának sikerült elkapnia Ricky-t egy nem is annyira rövid telefonos interjúra, alább láthatjátok a teljes interjút!

Nem sokára Budapesten koncertezel, ami az ősz egyik legjobban várt eseménye lesz. Milyen showra számíthatunk?

Azt üzenem mindenkinek Budapestre, hogy készüljön, mert izzadni fog, rengeteget fogunk táncolni! Szeretném elhozni nektek a latin dallamokat, a pergő ritmusokat, remélem az adrenalin a plafonig ér majd.

Milyen dalokat hallhatunk majd?

Biztosan nem hagyom ki a nagy nemzetközi slágereket, mint a Livin' La Vida Loca, a Shake Your Bon-Bon, a Maria, Un Dos Tres, vagy a La Copa de la Vida. Ezekre a dalokra mindenki emlékszik, függetlenül attól, hogy a világ melyik részén adom elő. Ezt szeretem a zenében, hogy nem léteznek határok, és mindenki tud kötődni a dalokhoz. De mint említettem, szeretném, hogyha közel 2 órányi őrült táncolásban lenne része mindenkinek.

Abban biztos lehetsz, a közönség együtt fog táncolni és énekelni veled. Nagyon remélem, hogy a futó slágered a Fiebre is műsoron lesz.

Fiebre? Hogyne! Azzal nyitom a koncertet, sőt a Vente Pa'Ca sem marad ki, úgy tudom, hogy Európában nagyon szeretik az emberek.

Ó! És a kongás bevezető rész is lesz?

Abszolút! Tiszta latin és afrikai hangulatot viszek a koncertre!

Ez az év meglehetősen sűrű volt eddig számodra, egy sorozatot is forgattál Penelope Cruzzal, aminek a címe Gianni Versace meggyilkolása. Milyen érzés volt újra színészként a kamerák elé állni?

A színészkedés mindig is jelen volt az életemben. Az első sorozatot 15 évesen forgattam, amikor Argentínában éltem. Később volt szerencsém színházban is fellépni, a Brodway-n, amit nagyon nagyon szerettem és amikor jött ez a lehetőség, hogy ilyen nagyszerű színészekkel és rendezővel dolgozhatok együtt, nem volt kérdés, hogy élek-e vele, hiszen óriási ajándéknak éreztem. Emmy-díjra is jelöltek a legjobb mellékszereplő kategóriában!

View this post on Instagram

Life changing. #ACSVersace

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

 

Ó gratulálok! Mindemellett két nagyszerű gyermek, Matteo és Valentino apukája is vagy. Ennyi munka és utazás mellett, hogy tudsz elég időt együtt tölteni velük?

Úgy, hogy velem utaznak! Bizony, egy tanár is velünk tart, így a tanulásban sem maradnak le. A srácok szerencsére imádnak utazni, világot látni, ha már úgy érzik túl sok időt töltöttünk ugyanazon a helyen, akkor sürgetnek, hogy "Papa menjünk már tovább!"

Úgy tudom kiváló sportolók, karatéznak! A zene és a szórakoztatóipar is érdekli őket?

Igen! Egyikőjük nagyon jól dobol, de még csak 10 évesek, így korai lenne őket egy konkrét irányba terelni. Azonban igyekszem minél több dolgot megmutatni nekik, hogy legyen választási lehetőségük. Mivel zenei környezetbe születtek, nem lepődnék meg, ha valami művészi pályát választanának. Meglátjuk! Semmit sem akarok sürgetni.

View this post on Instagram

Never alone.

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

 

Köztudott, hogy nem csak a saját gyermekeiddel törődsz, ha mondhatom így, a világ összes gyermekével is, hiszen létrehoztál egy alapítványt a hátrányos helyzetű gyermekek jogaiért. De miért pont a gyermekeket választottad?

Egyszer, amikor Indiában jártam, egy nagyon megrázó esettel találkoztam. Sikerült három elképesztően fiatal, 6-8 éves indiai lányt megmentenem, akiket prostitúcióra akartak kényszeríteni. Ez az eset egy hatalmas vészharangot kongatott meg bennem, ekkor határoztam el, hogy a zenémen és az ismertségemen keresztül hangot adjak a véleményemnek, hiszen ez egy katasztrofális bűntény. Nagyon nehéz az ilyen megrázó történésekről beszélni, de csak így tudjuk elejét venni az ehhez hasonló szomorú eseteknek.

Ne feledjétek, hogy Ricky Martin szeptember 4-én lép fel az Arénában, melyre A hét sztárja játékunkban nyerhettek jegyet!

Lead: Getty Images