Most szól:
Vezeti:
2018.09.19 Szerda . 11:48

Döbbenetes! 17 éve rosszul mondjuk Hermione Granger nevét...

Valószínűleg nincs olyan ember a világon, aki ne látott volna legalább egy Harry Potter-részt. Az is biztos, hogy kimondta már mindenki Hermione Granger nevét... na de egyáltalán nem mindegy, hogyan tettük mindezt, hiszen valószínűleg 17 éve ejtjük ki rosszul a kis varázslólány nevét.

A Harry Potter és a Tűz serlege című részben létezik egy olyan jelenet, amikor Victor Krum kimondja Hermione nevét, méghozzá úgy, hogy "Her-my-own" (hörmájón), ezáltal sok rajongó azt hitte, hogy a varázslólány nevét valóban így kell ejteni.

A Twitteren azonban közzétettek egy posztot, melyben felvetik ezt a teóriát, hogy a kicsi Hermione neve mindezidáig rosszul volt használva. Jöttek a kommentek, mentek a kommentek, de senki nem tudott megállpodni a dolgot illetően. A teória annyi volt, hogy a helyes kiejtés nem más, mint a “Her-my-oh-nee” (hörmájoní).

Itt aztán jött J.K. Rowling, vagyis a Harry Potter univerzum szülőanyja, aki csupán ennyit írt ki "a teória igaz". Vagyis Victor, és ezáltal milliónyi kis rajongó rosszul használta idáig Hermione nevét.


Egyszerűen döbbenetes, hogy 17 év után is derülnek ki újdonságok erről az elképesztő varázslóvilágról!

Ha pedig gyakorolnád az új kiejtést, megmutatjuk hozzá a legzseniálisabb videót ami csak az interneten létezik.

Forrás: Hellogiggles

Lead: Warner Bros.