Most szól:
Vezeti:
2018.09.30 Vasárnap . 20:52

Sztárpárok, akiknek igazán irigylésre méltó a szerelmük

Hollywood nemcsak a nagy sztárok otthona, hanem a nagy szerelmeké, s olykor a nagy és hangos szakításoké is. De a szerelemnél maradva, mikor egy híresség történetesen egy másik hírességgel esik szerelembe, ami nem is olyan ritka, akkor a rájuk irányuló médiafigyelem egy csapásra megkettőződik.

A párok kétféleképpen szoktak reagálni az őket övező és mindenhova követő reflektorfényre. Vannak, akik úgy döntenek, hogy szerelmüket nem mutogatják a nagy nyilvánosság előtt, ők azok, akik kicsit mindig úgy csinálnak, mintha épp véletlenül lennének mindig ugyanazokon a helyeken. Igyekeznek a magánéletüket megtartani maguknak, s ezzel párhuzamosan mindig kicsit homályban tartják a világot, hogy vajon tényleg együtt vannak-e. Ezzel szemben, vannak, akikről egyszerűen lerí, hogy odavannak egymásért, nem titkolják érzelmeiket a nagy nyilvánosság előtt, a kamerákra fittyet hányva kéz a kézben andalognak az utcákon.

Hogy kinek melyik a szimpatikusabb az már ízlés kérdése. Nézzünk most néhány példát olyan párokra, akik nem félnek világgá kürtölni, hogy szeretik egymást!

John Legend és Chrissy Teigen

Az énekes és modell felesége 2013-ban mondták ki a boldogító igent. azóta két gyermekük született, Luna és Miles. John és Chrissy nem véletlenül az egyik legnépszerűbb páros a közösségi médiában, hiszen előszeretettel posztolnak közös fotókat.

 

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

Jennifer Lopez, amióta csak a nyilvánosság előtt éli az életét már számtalanszor volt halálosan szerelmes, hogy aztán darabokra törjön a szíve. De mindegyik zátonyra futott kapcsolat után hősiesen talpra állt, és ugyanolyan nyitott szívvel lépett bele a következőbe, mintha csak ez volna az első szerelem, de legalábbis az ominózus Igazi. Volt már Ben Affleck menyasszonya, Marc Anthony felesége, de ezek a kapcsolatok végül befuccsoltak. Ám, J.Lo hite a szerelemben egy pillanatra sem hagyott alább. Újfent megtalálta a boldogságot, méghozzá az ex-baseball sztár Alex Rodriguez oldalán, aki mellett egyszerűen ragyog az énekesnő.

 

Jessica Biel és Justin Timberlake

Jessica és Justin hat éve házasok és egy három éves kisfiú szülei, aki a Silas nevet kapta. Egymásra találásuk óta, ők Hollywood egyik legkedveltebb párja, s immáron családja is. Jessica és Justin egyszerűen csodásan festenek egymás mellett, legutóbb a 2018-as Emmy-gálán lopták el a show-t mindenki elől.

View this post on Instagram

We got a babysitter. #Emmys

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

 

George és Amal Clooney

Mikor már mindenki azt hitte, hogy George Clooney valóban örök életére a Hollywood-i agglegény prototípusa lesz, jött Amal Alamuddin és minden a feje tetejére állt. Az ügyvédnő teljesen elcsavarta a sármőr fejét, aki oltár elé is vezette 2014-ben. S, bár korábban kijelentette, hogy apaság és a család nem neki való, végül George 56 évesen, 2017-ben apa lett, ugyanis megszülettek Amallal közös ikreik, Alexander és Ella.

 

Blake Lively és Ryan Reynolds

Blake és Ryan nemcsak az egyik legszebb pár, hanem hihetetlenül viccesek is. Egyfolytában ugratják egymást, beszólogatnak a másiknak a közösségi oldalikon, de is csak azt mutatja, hogy ez a páros egyszerűen imádnivaló.

 

Pryanka Chopra és Nick Jonas

A fiatalok alig néhány hónap randizás után eljegyezték egymást, eljövendő házasságukra pedig családjaik is áldásukat adták. Pryanka és Nick akárhol is jelenjenek meg, izzik körülöttük a levegő.

View this post on Instagram

Future Mrs. Jonas. My heart. My love.

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

 

Beyoncé és Jay-Z

Ez a páros mára gyakorlatilag fogalommá vált. Manapság rengetegszer állnak együtt a színpadra, úgy mint a The Carters, utalva ezzel családnevükre. Beyoncé és Jay-Z szerelme 16 éve töretlen, kapcsolatuk még Jay-Z hűtlenségét is túlélte, sőt mindketten vallják, a nehézségek csak még erősebbé teszik őket.

 

Forrás: Harper's Bazaar

Lead: Instagram