Most szól:
Vezeti:
2018.10.10 Szerda . 09:40

A népszerűség nagy átok - ezért akart Rupert Grint lemondani Ron Weasley szerepéről

Rupert Grint-ről a legtöbb embernek egészen biztos, hogy Ron Weasley ugrik be. A vörös hajú, legjobb barát szerepében bemutatkozó Rupertet 2001-től követhette a nagyközönség, karaktere által pedig mindenki egyből a szívébe zárta őt.

8 filmen keresztül és 10 éven át láthattuk őt Weasley fiúként, így természetesen az egész életét meghatározta ez a korszak. A színész gyakorlatilag a nézők szeme előtt lett felnőtt férfi, hiszen a Harry Potter és a bölcsek kövében még csak 13 éves volt.

Kívülről talán úgy tűnhet, hogy egy ilyen produkcióban szerephez jutni a világ legjobb dolga, de mint mindennek, ennek is rengeteg árnyoldala van.

via GIPHY

A nagy hírnév Rupert Grint életét is fenekestül felfordította. Így őszintén mesélt arról, hogy a negyedik, vagyis a Tűz serlege c. rész után megfordult a fejében az is, hogy kiszáll a Harry Potter-világából. Egyszerűen nem tudott megbirkózni a nagy népszerűséggel, és elgondolkozott azon, hogy vajon tényleg ezt szeretné-e csinálni. Hozzátette, hogy egy idő után már nem élvezte a filmeket, és saját magát sem szerette visszanézni.

A színész szerencsére kitartott a végéig, így Rupert 2011-ig mindenki Ron Weasley-je maradt.

Ti el tudnátok képzelni, hogy valaki más játssza a Ron szerepét?

Forrás: Digitalspy

Lead: Getty Images