Most szól:
Vezeti:
2018.10.18 Csütörtök . 12:44

8 szuperérdekés tény, a hamarosan véget érő Agymenőkről!

Van, ami még a legnagyobb rajongókat is meglepetésként érheti!

Nehéz elhinni, de az Agymenők legelső része 2007-ben jött ki, azaz tizenegy éve! Az elmúlt több mint egy évtized alatt 250 epizódon keresztül követhettük a négy agytröszt mindennapjait nem kis nevetésmennyiséget kiváltva. A sorozat óriási rajongótábort halmozott fel, akik már most készíthetik a 100-as zsepit, ugyanis a sorozat sokak bánatára 2019 márciusában véget ér. Addig azért kapunk majd még egy évadot Sheldonékból, valamint alternatívaként ott van Az ifjú Sheldon spin-off is, hogy addig se legyen hiány kedvenc zseninkből.

Íme, 8 érdekesség a sorozat háza tájáról!

1. Mikor Penny és Leonard először találkozik a sorozat legeslegelső epizódjában Penny ugyanazt a pólót viseli, mint amikor a 100. részben, mikor végre randiznak Leonard-del.

via GIPHY

2. A Sheldon-t alakító Jim Parsons ténylegesen tud játszani karaktere kedvenc hangszerén, a tereminen. Ez pedig elég meglepő, hiszen ezen az egyébként szovjet eredetű hangszeren rendkívűl nehéz megtanulni játszani. Ezen felül Johnny Galecki (Leonard) tud csellózni, Mayim Bialik (Amy) tehetséges hárfás, Simon Helberg (Howard) pedig kiválóan zongorázik.

via GIPHY

3. A 'Soft Kitty' (magyarul Szép Cica) című dal eredetileg az 1930-as években született és egy ausztrál tanárnő, Edith Newlin írta a lányának, aki be is perelte a sorozatot a dal engedély nélküli felhasználása miatt. A dal egyébként úgy lett Sheldon kedvenc gyógyító éneke, hogy az egyik producer kislánya az oviban hallotta és nagyon megtetszett neki.

via GIPHY

4. Feltűnt már valami Leonard szemüvegével kapcsolatban? Ugyanis nincs lencse benne! Johnny Galecki egyszer elárulta, hogy mivel Jim Parsons jóval magasabb nála, mindig fel kellett néznie rá, és felülről rá irányított reflektorok miatt mindig becsillant a szemüveg, így semmit sem látott benne.

via GIPHY

5. Raj és Howardék lakása sosem jelenik meg ugyanabban az epizódban, mivel a kettő ugyanabban a díszletben van megcsinálva.

 

6. A sorozat minden egyes része eredeti angol címét valamilyen ténylegesen létező tudományos elméletről, hipotézisről vagy paradigmáról kapta. (pl. The Lizard-Spock Expansion, The Friendship Algorithm, The Adhesive Duck Deficiency, stb.) Egyetlen kivétel van csupán a pilot epizód melynek címe Pilot.

via GIPHY

7. A sorozat eredeti címe Penny, Lenny and Kenny lett volna.

via GIPHY

8. A forgatókönyv egy korábbi példánya szerint Howard és Raj benne sem lett volna a sorozatban, Penny-t és Leslie Winkle-t pedig más színésznők játszották volna. Ráadásul Penny neve Katie lett volna.

via GIPHY

Forrás: Brightside

Kép: Instagram