Most szól:
Vezeti:
2018.10.22 Hétfő . 05:00

Így szól az Aladdin legnagyobb slágere Mary Poppins-ék előadásában

A Disney által készített meséket, filmeket egyszerűen nem lehet megunni! Legyen az egy régi, egy új, vagy éppen egy korábbi alkotás élőszereplős változata.

A Disney pedig szerencsére az utóbbi időkben sem hagyott bennünket cserben, így jobbnál-jobb produkciók láttak már napvilágot, és mindig van valami, amit még várhatunk.

Idén decemberben biztosan sokan fognak moziba látogatni, hogy megnézzék a Mary Poppins visszatér c. filmet, jövő tavasszal pedig az Aladdin fog rengeteg érdeklődőt szerezni.

A két produkció már önmagában is fantasztikusnak ígérkezik, hát még ha egy picit „keverednek" is.

A Walt Disney Studios Instagram oldala nemrég több posztot is közzétette, amin a Mary Poppins forgatásának színfalai mögé nyerhetünk bepillantást. Az egyik videóban Emily Blunt (Mary Poppins) és Lin-Manuel Miranda (Jack) az Aladdin legnagyobb slágerét, vagyis 'A Whole New World' c. dalt éneklik el közösen.

Az előadás szuperül sikerült, a színészek pedig megmutatták, hogy minden bizonnyal remek hangulatban telt a közös munka.

 

A Mary Poppins visszatér 2018. december 20-án debütál a hazai mozikban, ha pedig még nem láttad volna az előzetest, most bepótolhatod!

Forrás: Digitalspy

Lead: IMDb