Most szól:
Vezeti:
2018.10.31 Szerda . 08:36

Íme a legjobb videoklipek inspirálta halloweeni jelmezek

Nyugi, nyugi a 'Thriller' nincs közte...

Kiválasztani a megfelelő halloweeni jelmezt nem kis feladat, és sokszor az ember már annyit gondolkodik rajta, hogy elmegy tőle a kedve is. Néha azonban elég csupán megnézni egy videoklipet és egyből ihletet kap az ember, hiszen számos karakteres énekes van a földön akiket simán le lehet utánozni.

Ugyan már tényleg a nyakunkon van a halloween, de aki még mindig nem találta ki kinek a bőrébe bújjon este, annak íme néhány tipp:

1. My Chemical Romance - Helena

Játssz el egy halott balerinát, amihez nincs másra szükséged, mint egy fekete balerina cipő, egy fekete-piros ruha, fekete fátyol és egy csokor piros virág na meg valami rémísztően sápadt smink.

2. Aphex Twin - Donkey Rhubarb

Ez a klip talán nem is szorul magyarázatra, hiszen amire szükséged lesz, az egy minél nagyobb és minél puhább mackójelmez. Ha kicsit felturbóznád a dolgokat, rakj fel egy olyan rémísztő sminket, amit senki nem társítana egy medvéhez, legyél különleges!

3. Wolf Alice - You're A Germ

Ha te lennél a kegyetlen gyilkos a Wolf Alice slágeréből, akkor szerezz be gyorsan egy nagy fehér kapucnis pulcsit, egy kantáros farmernadrágot, húzz egy zsákot a fejedre, vágd ki a két szemét és persze a baltádat se felejtsd otthon.

4. Lady Gaga - Alejandro

Lady Gaga több jelmezben is feltűnik ebben a videoklipben, így van miből inspirálódni jócskán. A mi kedvencünk talán az, amikor egy testszínű fehérneműszettben van, fekete combfixszel és fekete magassarkúval. Ami még kötelező eleme az outfitnek, az a szőke rövid haj, fufruval.

5. Panic! At The Disco: LA Devotee

Ha rablót játszanál a Panic at the Disco klipjéből, akkor szerezz be egy nagy piros csuklyás, földig érő leplet, ősz parokát és bajuszt. Hogy fokozd az ijedtséget, tegyél fel valam rémísztő sminket, és fröcskölj művért az arcodra és a ruhádra!

Forrás: NME

Lead: Unsplash